Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még itt olyanok rajtam kívül akiknek nem lehet párjuk? Hogy viselitek?
16:22
Ha gondolod küldök képet privátba és láthatod, hogy ronda vagyok és ez lehet a probléma.
"Nem lehet" az azért elég kategorikus kijelentés...az, hogy valaki nem szép, nem kifogás.
Vannak liliputi emberek, vagy olyanok akiknek az egész testük eldeformálódott vagy valami betegségük van stb...de ők is találhatnak párt. Te miért ne találhatnál? Talán nehezebb dolgod, van és meg kell keresni a megfelelő párt. (nem a plázacicácknál kell próbálkozni XD) De igenis lehet.
Nem tudom...biztos vannak mások is olyanok mint te.
Hééé. Én se vagyok egy szépség... és basszus, sok hibám van... de most elkezdtem biciklizni, és leakarok fogyni, és kitartok és bízok.
Várom a képet! :)
Úr isten dehogy plázacicáknál próbálkozok, amúgy őket se ítéljétek el mert volt olyan lány aki barbiebabás volt és nagyon értelmes én is butának gondoltam, de nem szabad előítéletesnek lenni.
Volt olyan lány is aki csúnyácska volt, még is azt mondta: te túl jó vagy hozzám, ez hazugság volt, lekoptató szöveg.
Volt duci is, ne mis tetszett csak kíváncsi voltam vajon elutasít-e és elutasított:D
Küldtem egy képet
Még nem kaptam meg.
Hát végül is senkit nem kéne elítélni elsőre, nem? De sajnos mégis megteszi egy csomó ember. Ez szomorú.
De figyelj... attól még, hogy duci volt a csaj, az nem ok arra, hogy tetsszél neki. Egyik embernek az tetszik, a másiknak meg az... :)
Szóval sosem tudhatod.
Megkaptam. Ajjj, és nem hiszem el, hogy nem találsz magadnak barátnőt. Nem vagy csúnya..egyáltalán nem.
De van itt még valami, ami érdekelne. Mit tettél volna, ha az a duci csaj, aki neked nem tetszett, az nem utasít el?
17:09
Beszélgettem volna vele többet, megismertem volna jobban és ha tetszik belsőleg akkor összejöttünk volna.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Itt jó pár lány meglepően őszintén elmondja, h ha külsőre nem jön be vki, akkor felejtős. Ennyit arról, h nem a külső számít.
Jól van.:)
Szerintem külsőre és belsőre is minden rendbe van veled, szóval biztos vagyok benne, hogy lesz párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!