Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem! Ti mit gondoltok? L/14

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem! Ti mit gondoltok? L/14

Figyelt kérdés
Tnap a tesómmal a bnőjével és az én bnőmmel elmentünk szórakozni. Alapozásnak először elmentünk egy helyre ahol ittunk egy kicsit,beszélgettünk,csocsóztunk. Ott volt a tesóm egyik ismerőse aki ilyen ,,arcérintéssel" köszönt nekem mint a tesómnak. Mivel én még nem voltam ezen a helyen kezdett kicsit sok lenni az ismeretlen arc az asztalnál, ezért a bnőmmel kimentünk a kinti asztalokhoz. Kicsit később kijött és leült a mi asztalunkhoz egy srác. Az aki arcárintéssel köszönt. Aztán kijöt tesóm is a bnőjével meg egy másik ismerős. Azt tudni kell h az arcérintős srác 6 évvel idősebb nálam tehát 21 éves. Próbált velem beszélgetni de úgy viccelődve próbálta magára felhívni a figyelmem. Kicsit olyan gyerekesen viselkedett. A bnőmmel sugdolóztunk egy kicsit erre ő azt mondta h társaságba nem illik sugdolózni és ha másképp nem kommunikálok vele akk közém és a bnőm közé ül. Mi meg a bnőmmel jó közel ültünk egymáshoz meg egymásba kapaszkodtunk. Erre mint aki csalódott visszazuttyant a helyére. Elkezdett mindenféle hülyeségről hablatyolni mi meg csak néztünk rá. Erre megkérdezte h hol fogok tanulni és kiderült hogy ő is odajárt. Aztán elkezdett magyarázni az ottani tanárokról stb. Néha a bnőmre is rápillantott de főleg engem nézett. Még a nővérem is felfigyelt rá és meg is kérdezte h te fűzöd a hugom vagy mi? Erre ő:Dehogyis is, nem vok én pedofil,csak beszélgetünk. Hááát lehet h igazat mondott de én nem tom. Olyan furán nézett rám. Mikor épp nem beszélgettünk akk is állandóan engem figyelt. Azért feszélyez a dolog mert én nem akarok tőle semmit, de most h már nyár van minden pénteken diszkó előtt erre a helyre fogunk menni és azt mondta tesóm h ez a hapsi mindig ott szokott lenni. Szerintetek?
2011. jún. 18. 19:38
1 2
 11/14 anonim válasza:
11%
odaírta,h egy hónap múlva 15-.-látszik,h nem olvastad végig
2011. jún. 19. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Sokat változtat a tényen...
2011. jún. 19. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Hülye béna pedofil f*sz az ürge.
2011. jún. 22. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a 15-21es felállás még nem apakomplexus.

De szerintem is csak beszélgetett veled, nem akart semmi komolyat.

2011. jún. 23. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!