Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt az öcsémmel?
az én bátyámnak sincs szerencséje a lányokkal... és mindig baromi ingerült lesz, ha felhozzuk a témát.. vagy ha én hozom fel a barátomat. ez van, nem tudunk mit csinálni :s
17/L - 19/F
Köszi a válaszokat.
14:41, nem kap pénzt, dolgozik, mellette egyetemre jár.
Kiba fasza csávó lehet a tesód :D
Sztem szimplán csak nagy arcnak tartja magát a 'laza' életvitelével, na meg persze egy nagy adag elfojtott önbizalomhiányt is leplezhet ezzel a stylelal.
Ha segíteni akarsz neki, akkor ráhagyod a faszba, a végén rá fog jönni, hogy valamit nagyon elcseszett.
Problémás tizenéves, van ilyen.
elkezdett bunkózni, mert rájött, hogy az jön be a nőknek.
nekem is így lett nőm. persze nem komoly, mert nem magamat adtam, de legalább jókat keféltem.
Némi módosítással ismerős a történet, csak én vagyok az öccs, és hozzátok képest eltelt 5-6 év (Én 24 nővérem 25,5)
Nekem volt már barátnőm akivel 4 éve szakítottunk, egyébként soha semmi. Nővérem mindig aggódik meg érdeklődik meg szervezkedik most is. Engem a dolog azért bosszant, mert azok akik tetszenek nekem szóba se kerülnek, hanem mindig előrángatnak egy nekem nem tetsző (nem mondok csúnyát mert szubjektív dolog) nőt valahonnan, és csodálkoznak ha azt mondom "bocs de nem".
Én azóta vagyok agresszív és ideges, hogy nővérem összehozta egy barátnőjét egy haverjával aki nekem régóta tetszik (mármint a barátnő :D ), és nővérem jól tudta ezt. Azóta zárkózott vagyok és indulatos, ha ezek a témák szóbakerülnek. Beismerem őszintén: megsértődtem rá.
Szüleim is "aggódnak" bár máshogy mint a nővérem. Állandóan javasolgatnak ilyen családi barát csajokat, szintén nem jönnek be. Rájuk azért haragszom mert akadékoskodnak és erőszakosak, nem fogják fel hogy a nem az NEM ők meg nem értik hisz "olyan kézenfekvő választás lenne".
A nőkkel félénk vagyok, k@rvázásra sokat gondoltam, mivel nincs barátnőm. De sose vitt rá a lélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!