Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy lány szeret inni?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek inni,de csak akkor iszom,ha bulizni megyek,vagy összejövünk a haverokkal.Persze ilyenkor sem hányásig,csak addig hogy jó kedvem legyen,érezzem,hogy be vagyok csiccsentve,de volt már olyan amikor elszaladt velem a ló,és nem tudtam mennyi az elég,akkor bizony tele hánytam mindent....de ez 1 évben 1x-2x fordul elő.Nagyon visszataszító ez,fiúk?Mármint hogy egy lány nem veti meg az alkoholt?
17/L
2011. jún. 17. 14:30
31/32 anonim válasza:
És b@zmeg kit támadtam le te agyzseni? Belinkelnéd ahol olyat írtam ahol letámadtam őket? Én másolok belőle neked valamit: "Felölem ihat, de az tuti hogy nem is érdekel az a nőszemély." Ott van, hogy ihat ugye? Ott van mi? Csak engem nem érdekel. Miért talán kötelező nekem olyan lány aki iszik?? He? Akkor te meg keress magadnak egy romát vagy egy drogost, vagy egy szexmániást aki minden nap mással dug. Ne válogass! Ezt kapd ki.
32/32 anonim válasza:
Rendben, rosszul csoportosítottam, ki mit mondott, szóval nem neked címeztem. Te tényleg teljesen korrektül nyilvánítottál véleményt, így elnézést kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!