Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha egy lány szeret inni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy lány szeret inni?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretek inni,de csak akkor iszom,ha bulizni megyek,vagy összejövünk a haverokkal.Persze ilyenkor sem hányásig,csak addig hogy jó kedvem legyen,érezzem,hogy be vagyok csiccsentve,de volt már olyan amikor elszaladt velem a ló,és nem tudtam mennyi az elég,akkor bizony tele hánytam mindent....de ez 1 évben 1x-2x fordul elő.Nagyon visszataszító ez,fiúk?Mármint hogy egy lány nem veti meg az alkoholt?

17/L

2011. jún. 17. 14:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%
nem kell szeretni, csak nem értem mit kell itt prédikálni..
2011. jún. 18. 14:34
 22/32 napietus ***** válasza:
0%

én megiszom a bort, a pezsgőt, ilyenkor nyáron a sört is. de most nem azért, nehogy már az legyen a normális, hogy egy 17 éves, fiatal lány, idézem: "volt már olyan amikor elszaladt velem a ló,és nem tudtam mennyi az elég,akkor bizony tele hánytam mindent....de ez 1 évben 1x-2x fordul elő" tehát évente egyszer-kétszer csatak részegre issza magát.

én csak erre írtam, hogy gratulálok anyukájának a neveléséhez...

2011. jún. 18. 15:15
 23/32 anonim ***** válasza:
56%
miért, ti sose hánytatok azért mert részegek voltatok? :D igen, velem is fordult már elő kb. 2x, azóta tudom hol a határ, és már rég nem iszom annyit, hogy beb.asszak, csak, hogy jól érezzem magam. szerintem inkább 17-18 évesen tapasztalja ezt meg, minthogy 24-25 évesen még ott tartson valaki, hogy nem tudja mennyit ihat.
2011. jún. 18. 15:30
 24/32 napietus ***** válasza:
különbözőek vagyunk. én kiszégyelltem volna magam a világból, ha bármikor is hányásig iszom magam.
2011. jún. 18. 15:33
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
de nem erről szól fiatalnak lenni? :) (nem a hányásra gondolok) hogy kipróbálj új dolgokat, és tapasztalatot szerezz a felnőttkorra? :D
2011. jún. 18. 15:35
 26/32 napietus ***** válasza:
nem, de ebbe nem mennék bele, mert nem ide tartozik.
2011. jún. 18. 15:44
 27/32 anonim ***** válasza:
ja tényleg már 12 évesen felnőttnek kéne lenni......... pff. :D jó ne menjünk bele
2011. jún. 18. 15:47
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem prédikáltam, hanem te vagy megveszve az alkohol Istenitésében:S Elmondtam nem érdekel ki iszik, én nem iszom és nem szeretem az olyan lányt aki iszik és kész. Nem tudom ehez egyetem kell, hogy megértsd?-.- Utálom az alkoholt és ehez senkinek nincs semmi köze. Aki szintén utálja az megért aki meg nem az nem is fog, úgyhogy ne okoskodj.
2011. jún. 18. 15:56
 29/32 anonim ***** válasza:
56%
én nem istenítem, csak az idegesít, hogy itt mindenki azt hangoztatja hogy aki 17 évesen iszik néha az már alkoholista lesz és biztos minden alkalommal össze is hányja magát.
2011. jún. 18. 16:28
 30/32 anonim ***** válasza:
69%
Annyira hülyék vagytok, komolyan. Ez az álszent hozzáállás kibotorít. Lehülyézitek a kérdezőt, mert szeret inni. Erre kiakadnak a többiek, miszerint miért kell azért lehülyézni valakit mert iszik, erre mi a reakció? Na mi? Miért kéne istenítenem az alkoholt, csak, mert más iszik? De b@zmeg, ki beszélt erről??? Arról van szó, hogy ne támadj másokat, azért, mert nem úgí éli az életét, mint te! Igenis nincs semmi baj azzal, ha egy 17 éves lány szeret inni, és, ha előfordult, hogy nem tudta a mértéket, egyszer-egyszer az is belefér. Mikor ismerkedjen meg ezekkel a dolgokkal, családanyaként? 25 éves vagyok, a lány ismerőseim 100%-a ivott 17 évesen, és egyik sem alkoholista, de ha koccintani kell valaki egészségére, nicns probléma egy felesből. Nekem igenis pozitívum, hogy még a párommal kettecskén is el tudok menni iszogatni, pedig bizony, vele is előfordult, hogy nem tudta a mértéket, szégyellte magát, nagyon, nem is fordult elő többször. Nem érdekelnek a nők, akik isznak? Jó, te tudod, te érzed, én ezért nem szóllak meg, legalább csajokon nem vesznénk össze, DE milyen alapon szóljátok meg azokat a lányokat, akik szeretnek inni? Főleg azért nem adok hitelt az ilyen hozzáállásnak, mert láttam már ilyen magasröptű, szentéletű lányt (gusztustalan a nő, aki iszik/ szex csak szerelemből/szüzesség elvesztés csak felnőtt korban) 18 évesen néhány sör után 30 éves vízimentővel szobára menni. Aki ennyire elítél másokat, az 95%-ban tapasztalat híján teszi, innentől teljesen hiteltelen.
2011. jún. 20. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!