Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha egy lány szeret inni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy lány szeret inni?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretek inni,de csak akkor iszom,ha bulizni megyek,vagy összejövünk a haverokkal.Persze ilyenkor sem hányásig,csak addig hogy jó kedvem legyen,érezzem,hogy be vagyok csiccsentve,de volt már olyan amikor elszaladt velem a ló,és nem tudtam mennyi az elég,akkor bizony tele hánytam mindent....de ez 1 évben 1x-2x fordul elő.Nagyon visszataszító ez,fiúk?Mármint hogy egy lány nem veti meg az alkoholt?

17/L

2011. jún. 17. 14:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
49%
Kedves kérdező. Egy alkoholista nulla ember leszel felnőtt korodra, ha továbbra is hű maradsz szokásodhoz. Egyébként valószínűleg az arcába rókáznék annak, aki piásan felém bicegne.
2011. jún. 17. 14:58
 12/32 anonim ***** válasza:
44%
Bár gondolom már most nulla vagy..
2011. jún. 17. 14:59
 13/32 A kérdező kommentje:
Milyen jó hogy így ismersz,és véleményt tudsz alkotni rólam.Azt le se írtam a kérdésbe,hogy mindennap iszom,vagy csak havi 1x,de teljesen lényegtelen ugyebár.....
2011. jún. 17. 15:00
 14/32 anonim válasza:
60%

Szerintem addig nem baj, míg egyszer kétszer lát valaki részegen, de amikor már többször is akkor már eléggé

rosszat gondolhatnak rólad !

2011. jún. 17. 15:04
 15/32 anonim ***** válasza:
84%

Még ennyi álszent, burokban nevelkedett, prűd kretént egy helyen. Te jó ég, komolyan! Ha iszik 17 évesen, attól miért lenne alkoholista? Jézusom, hol nőttetek ti fel, nem jártatok társaságba? Én pl imádom, ha egy nő TUD inni, ami alatt nem azt értem, hogy bírja az alkoholt, hanem, hogy szeret meginni ezt azt, kulturáltan becsípni, tudja mi az elég, és tudja mit szeret inni. Kimondottan irritál, ha

társaságban egy nő narancslézik és kilenckor szépen hazamegy, megbolondulnék egy olyan nő mellett aki nem tud szórakozni (és mielőtt mindenki belém köt: nem, nem az ivástól szórakozás a szórakozás). Szerintem a nők többsége imádnivaló, ha egy picit spicces. Ha túllő a célon, az egy lánynál kiemelten csúnya, az igaz, de hát istenem, mindenki hibázik, azért vannak a barátok, hogy vigyázzanak rá.

2011. jún. 17. 15:23
 16/32 anonim ***** válasza:
54%

azt hittem durvább dolgot fogsz írni "lentebb", de az iszogatás amit te művelsz még bőven elviselhető szerintem bármelyik férfi számára ...

Nálam a szeretek inni fogalom : az a borzasztóan be.baszok , kis szerencsével nem okádom össze magam, viszont a "hogy jutok haza" gondolatával még el se kezdek játszani szituáció.

Summa : te simán jól nyomod ! :D

2011. jún. 17. 15:53
 17/32 anonim ***** válasza:
73%

megcsókolhatja a seggem, aki úgy vélekedik, h a lányok ne igyanak. ugyanannyira megérdemeljük, mint a fiúk. és ezzel az erővel azt is mondhatnám, h a fiúk is gusztustalanok, amikor fekve hugyoznak, és közben töltik magukba a sört:D

mégsem mondom.

én csak olyanokkal jártam, akik szerettek inni, és ez nekem így jó.(persze nem ez alapján választottam) akinek meg rossz véleménye van, fulladjon meg a narancslevében.

2011. jún. 17. 17:22
 18/32 anonim ***** válasza:
49%
Kedves utolsó nem csókolom meg a soha életbe a segged:D Én nem iszom és nem is foglalkozom olyan lánnyal aki iszik. Felölem ihat, de az tuti hogy nem is érdekel az a nőszemély. Szóval nem fogom megcsókolni a segged és akkor se érdekelnek az olyan nők egy cseppet sem, ha ő csókolná meg a seggem.
2011. jún. 17. 20:58
 19/32 anonim ***** válasza:
60%

de most ti komolyan azt hiszitek, hogy ha valaki iszik akkor ebből rögtön az következik, hogy a hányásában fetreng minden héten??? jézusom, de hülyék vagytok.

utolsó: te meg gondolom soha életben nem ittál meg egy pohár bort vagy pezsgőt se....

2011. jún. 18. 11:35
 20/32 anonim ***** válasza:
60%
Tévedsz, mert igen:D sőt töményet is, de rájöttem nem kell egy korty sem. Nem azért mert nem bírtam, meg tök részeg voltam. Csak nem kell és kész! Miért baj, ha utálom az alkoholt? Szeretnem kell, mert más szereti?
2011. jún. 18. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!