Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy lány szeret inni?
Én nagyon szeretek inni,de csak akkor iszom,ha bulizni megyek,vagy összejövünk a haverokkal.Persze ilyenkor sem hányásig,csak addig hogy jó kedvem legyen,érezzem,hogy be vagyok csiccsentve,de volt már olyan amikor elszaladt velem a ló,és nem tudtam mennyi az elég,akkor bizony tele hánytam mindent....de ez 1 évben 1x-2x fordul elő.Nagyon visszataszító ez,fiúk?Mármint hogy egy lány nem veti meg az alkoholt?
17/L
Szerintem addig nem baj, míg egyszer kétszer lát valaki részegen, de amikor már többször is akkor már eléggé
rosszat gondolhatnak rólad !
Még ennyi álszent, burokban nevelkedett, prűd kretént egy helyen. Te jó ég, komolyan! Ha iszik 17 évesen, attól miért lenne alkoholista? Jézusom, hol nőttetek ti fel, nem jártatok társaságba? Én pl imádom, ha egy nő TUD inni, ami alatt nem azt értem, hogy bírja az alkoholt, hanem, hogy szeret meginni ezt azt, kulturáltan becsípni, tudja mi az elég, és tudja mit szeret inni. Kimondottan irritál, ha
társaságban egy nő narancslézik és kilenckor szépen hazamegy, megbolondulnék egy olyan nő mellett aki nem tud szórakozni (és mielőtt mindenki belém köt: nem, nem az ivástól szórakozás a szórakozás). Szerintem a nők többsége imádnivaló, ha egy picit spicces. Ha túllő a célon, az egy lánynál kiemelten csúnya, az igaz, de hát istenem, mindenki hibázik, azért vannak a barátok, hogy vigyázzanak rá.
azt hittem durvább dolgot fogsz írni "lentebb", de az iszogatás amit te művelsz még bőven elviselhető szerintem bármelyik férfi számára ...
Nálam a szeretek inni fogalom : az a borzasztóan be.baszok , kis szerencsével nem okádom össze magam, viszont a "hogy jutok haza" gondolatával még el se kezdek játszani szituáció.
Summa : te simán jól nyomod ! :D
megcsókolhatja a seggem, aki úgy vélekedik, h a lányok ne igyanak. ugyanannyira megérdemeljük, mint a fiúk. és ezzel az erővel azt is mondhatnám, h a fiúk is gusztustalanok, amikor fekve hugyoznak, és közben töltik magukba a sört:D
mégsem mondom.
én csak olyanokkal jártam, akik szerettek inni, és ez nekem így jó.(persze nem ez alapján választottam) akinek meg rossz véleménye van, fulladjon meg a narancslevében.
de most ti komolyan azt hiszitek, hogy ha valaki iszik akkor ebből rögtön az következik, hogy a hányásában fetreng minden héten??? jézusom, de hülyék vagytok.
utolsó: te meg gondolom soha életben nem ittál meg egy pohár bort vagy pezsgőt se....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!