Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egy lány szeret inni?
Én nagyon szeretek inni,de csak akkor iszom,ha bulizni megyek,vagy összejövünk a haverokkal.Persze ilyenkor sem hányásig,csak addig hogy jó kedvem legyen,érezzem,hogy be vagyok csiccsentve,de volt már olyan amikor elszaladt velem a ló,és nem tudtam mennyi az elég,akkor bizony tele hánytam mindent....de ez 1 évben 1x-2x fordul elő.Nagyon visszataszító ez,fiúk?Mármint hogy egy lány nem veti meg az alkoholt?
17/L
önmagában nem, de nem szeretem, mikor a lány nálam részegebb. Ilyen olyan bicegő, erotikátlan struccnak tűnik.
Kiábrándító :S
Fiúk nem szeretik azt, ha egy lány iszik, sőt az én párom egyáltalán nem tűri! Csak alkalmakkor.
De ettől függetlenül, ha baráti a társaság iszom egy nagyon keveset, általába gyenge fröccsöt vagy vermutot utána sima szódát és jókedvem is lesz rosszullét nélkül. És eddig nem vették itthon észre, mire hazasétáltam elment a hatása.
Szerintem nem gond, ha mi nők is iszunk, csak tényleg tartsuk be a szoros határokat! Ne rúgjunk be csak érezzük az alkohol hatását. Fél 1-2 deci attól függ milyen erős és semmi több! Egy részeg nőnél tényleg nincs rondább és kiábrándítóbb!
22/N
Vizet is iszom,de most nem arra gondoltam:))
A "megszexelésről" meg annyit,hogy 1.sose iszom annyit,hogy azt se tudjam hogy hol vagyok,és ilyet tegyenek velem,2.nem járok olyan társaságban,ahol ez megfordulna a pasik fejében.
én nem vettem észre hogy bármelyik barátomat is zavarta volna ;D sőt, a mostani barátom eddig 2 nagyobb buliban volt velem, ő 2x hányt, úgy kellett hazavinni én meg egyszer sem... :D pedig ő 'tud inni'. hát láttam. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!