Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lany akivel mar egy ideje baratok vagyunk, tok jol dumalunk messen es idokozben beleszerettem. El is hivtam valahova setalni, vagy inni valamit es azt mondta hogy jo otlet. De a heten mar nem nagyon jott fel a messre. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Es meg koszonni se koszont ma.Szerintetek haragszik ram?2009. nov. 26. 15:26
1/3 anonim válasza:
Haragszik? Nem...Leakar rázni? Igen...
Azért mondta valszeg, hogy jó ötlet, mert nem akart megbántani..
2/3 anonim válasza:
MSN-en beleszeretni??? Uh... Egyébként le akar rázni, hagyd a fenébe.
3/3 A kérdező kommentje:
nem mesen szerettem bele hanem egy kirandulason
2009. nov. 26. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!