Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl sokat várok el tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat várok el tőle?

Figyelt kérdés

A pasimmal 2 honapja vagyunk egyutt

13evesek vagyunk es eddig csak szajra puszi volt..tul sokat kerek ha azt mondom h smaroljunk?? En lany vagyok es mernem, mindkettönknek ez az első komoly kapcsolata..mi legyen, en varok el tole tul sokat?? help

2011. jún. 14. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

13 éves? komoly kapcsolat??

szerintem lépj te, ugyértem "smárold le" te, és nézd meg hoyg reagál, ha nem nagyon akarja....hát nem biztos hogy érett rá...

ez tényleg komoly kapcsolat??o.O

2011. jún. 14. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

kezdeményezz, csokold meg őt..aztan meglátod h reagál,

de lehet h tényleg nem érett még, nem kész erre...kérdés az h te egyáltalán már az vagy e?

2011. jún. 14. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Heh...2hónap:D

13évesek vagytok:D

KOMOLY KAPCSOLAT:DDD

Hát az egész kiirásod nekem egy nagy MEGALIKE!!!:D

2011. jún. 14. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:

A kérdező úgy értette,hogy ez az első olyan kapcsolatuk,amikor komolyan veszik a másikat,nem csalják meg egymást,az érzelmek dominálnak és a kölcsönösség,stb..Ezt ők úgy nevezik,hogy komoly,valójában ez egy normális kapcsolat.

Kérdezőnek:

A barátod nyuszi,nem mer téged lesmárolni.,hidd el nekem,ettől még nem rossz a kapcsolatotok.Az első csókolózást kezdeményezd te,nem halsz bele,néha kell,hogy a lány kezdeményezzen,ez van.Szorítsd sarokba és dugd át a nyelvedet a szájába,ha ezt játékos módon teszed,tuti megjön a kedve a fojtatáshoz.

Sok sikert!22/F

2011. jún. 14. 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönom az utolso valaszt otulők h valaki tenyleg megertette ..h mirol van szo..es koszonom leget h igazad van sőt igy fogok tenni..
2011. jún. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!