Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Önző a barátom vagy csak én...

Önző a barátom vagy csak én várok el túl sokat? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, ő is az. NAgyon jól megvagyunk, kivéve, ha a szexre kerülne a sor. Most próbálkoznánk másodszor, mivel az első próbálkozásnál úgy tűnik még nem voltam kellőképpen kitágulva, meg is van az oka, hogy miért: Petting közben is folyton ez ment. Csókolózunk egy kicsit, ráhangoljuk egymást a témára, ez mind nagyon jó is, de ami ezután van... Alighogy leöltözünk, ő máris nyomja a számba a farkát. Elvárja, hogy vagy 20 percen át kényeztessem orálisan, de ő ezt nem viszonozza, hanem ha kész vagyok az orálissal, akkor rögtön tenné be. Csak itt a bökkenő: MItől lennék én felizgulva, benedvesedve, kitágulva? Oké, oké, látom hogy élvezi, de ez önmagában nem elég.Attól nem leszek felizgulva, hogy 20 percen át orálisan kényeztetem őt. Már nem is tudom, hogy valóban vele szeretném-e elveszteni. Én várok el túl sokat?

17/L

2011. jan. 8. 16:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Önző a fiú, önző hát, dehogy vársz túl sokat. A srácnak egy fontos: önmaga és a saját élvezete. Egy fikarcnyit se törődik a te kényeztetéseddel.

Biztos, hogy minden más téren tényleg jól megvagytok? Nehéz elhinni. Nem lehet, hogy túl engedékeny vagy, azért érzed, hogy neked is minden jó?

2011. jan. 8. 16:10
 2/27 anonim válasza:
100%
köcsög az embered. figyelembe kéne venni-e, hogy szűz vagy még. én egy nem szűz lánnyal sem bánok így, nemhogy ha még az.. keress mást sztem, nem érdemel meg. 17/F
2011. jan. 8. 16:12
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez volt nálam is:( de igaza van elsőnek, túl engedékeny vagy! beszélj vele őszintén, hogy ez neked így egyáltalán nem jó, és ha megsértődik, az legyen az ő baja, neki kellene ezen változtatni, a te dolgod annyi, hogy felhozd a témát, és őszintén kitálalj!
2011. jan. 8. 16:13
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a srácnak egyáltalán nem vagy fontos. Csak saját maga érdekli, és a kielégülése, ahogy ezt fölöttem is írták.

Ha megtörténne köztetek az aktus, akkor sem hinném, hogy többet foglalkozna veled.

2011. jan. 8. 16:17
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
úristen de felhúztam magam.hogy szakadna le a f.asza a helyéről. te képes lennél magad odaadni neki,mert szereted ő meg még kényeztetni sem bir. alig kapok levegőt.
2011. jan. 8. 16:36
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

undorító mocskos dög:@ a rohadt k*** anyját...hát b*ssza meg magát ha ekkora nyomorék öcsém ilyet még nem is hallottam-.-

Legalább ne ilyen nyíltan csinálná hogy csak a saját maga élvezete kell neki...

nyomorék csávó

2011. jan. 8. 16:52
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

"leöltözni" ...XD

nah am hagyd ott azt a f*szkalapot, és keress olyan srácot aki szeret, és kényeztet téged.

2011. jan. 8. 17:14
 8/27 Dilettáns döggomba ***** válasza:
100%
B@sszuskulcs. A helyedben dobnám ezt a tudatlan, önző majmot. u_u"
2011. jan. 8. 17:40
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Szabj feltételeket: a következő orális akció előtt ő is csinálja meg neked ugyanezt.
2011. jan. 8. 19:53
 10/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: Megmondtam neki, hogy ha ő is csinálja nekem, én is csinálom neki, erre azt mondta hogy hagyjam békén a hülyeségeimmel.
2011. jan. 9. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!