Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Önző a barátom vagy csak én...

Önző a barátom vagy csak én várok el túl sokat? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, ő is az. NAgyon jól megvagyunk, kivéve, ha a szexre kerülne a sor. Most próbálkoznánk másodszor, mivel az első próbálkozásnál úgy tűnik még nem voltam kellőképpen kitágulva, meg is van az oka, hogy miért: Petting közben is folyton ez ment. Csókolózunk egy kicsit, ráhangoljuk egymást a témára, ez mind nagyon jó is, de ami ezután van... Alighogy leöltözünk, ő máris nyomja a számba a farkát. Elvárja, hogy vagy 20 percen át kényeztessem orálisan, de ő ezt nem viszonozza, hanem ha kész vagyok az orálissal, akkor rögtön tenné be. Csak itt a bökkenő: MItől lennék én felizgulva, benedvesedve, kitágulva? Oké, oké, látom hogy élvezi, de ez önmagában nem elég.Attól nem leszek felizgulva, hogy 20 percen át orálisan kényeztetem őt. Már nem is tudom, hogy valóban vele szeretném-e elveszteni. Én várok el túl sokat?

17/L

2011. jan. 8. 16:06
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%
Én speciel ott hagynám ezt a srácot :) Ez így nem jó :)
2011. jan. 9. 18:17
 12/27 anonim ***** válasza:

Hát figyi ne hagyd magad megalázni...hagyjad a hülyeségeiddel???

Ezt be kéne zárni-.-

2011. jan. 9. 19:06
 13/27 Dilettáns döggomba ***** válasza:
100%
Ezt én nem hiszem el. Van ilyen ember? :O
2011. jan. 9. 19:32
 14/27 anonim ***** válasza:

Utolsó! Én is ámulok és bámulok...de ne haragudj Kedves Kérdező, rajtad is!

Miért tűröd? Nem szabad...többet ér ennél még az utolsó nem tudom ki is...

2011. jan. 9. 19:51
 15/27 anonim ***** válasza:
48%
Vagy a te hülyeségeid, vagy az ő jobb keze:>
2011. jan. 9. 21:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Addig rugdosnám még szuszog.köcsög.
2011. jan. 9. 23:15
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a csávód egy fasz. Szerintem kötözd ki az ágyhoz, utána öltözz föl és menj haza.
2011. jan. 10. 18:28
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet tényleg ott kéne hagyni, mert ez így nagyon egyoldalú kapcsolat, te adsz neki, ő meg semmit sem ad neked, de ha szerelmes vagy belé, akkor nehéz lesz, mert sajna a szerelem vak, de azért mindent bele, vess véget ennek a kapcsolatnak, mondd meg neki, hogy vége, és akkor majd elgondolkozik a dolgokon! Ennél Te jobbat érdemelsz, hidd el!

24/N

2011. jan. 12. 19:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
dobd már ki ezt a fas*zkalapot, mert kihasznál. nekem nem dugná a fas*zát a számba mert leharapnám a ro*hadéknak.
2011. jan. 12. 19:07
 20/27 anonim válasza:
g.eci tet.űládának a seggébe b.assz bele egy k.urvanagy seprűt és nyomjad tövig, aztán hirtelen húzd ki dugd a szájába és röhögd ki hogy "na ne nevettes hülyegyerek"
2011. jan. 12. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!