Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha fájnak a cicijeim, nagyon fáj az alhasam (ami nekem eddig sosem fájt), a derekam, és a fejem is. Pár szagra érzékeny lettem, és sokat vagyok rosszul! Elő fordulhat hogy babát várok? Vagy teljesen már problémám van?
"Közel 4éve szedek fogamzásgátlót, és biológiából úgy tanultuk, hogy mensi előtt és után 5nappal nem lehet teherbe esni!"
4 éve szedsz fogamzásgátlót, akkor hogy jön ehhez az előtte-utána 5 nap?
Ha nem megfelelően szedted, akkor lehetsz terhes. Csinálj egy tesztet, az a legegyszerűbb.
Nyugi, a fogamzásgátlók ma már nem okoznak semmilyen rendellenességet a babánál.
A helyedben én csinálnék akkor is egy tesztet.
Lehet, hogy amíg beteg voltál, addig nem hatott a tabi, és most már terhes vagy.
A tüneteid alapján lehetsz terhes, a tabletta pedig nem véd 100%-ban, ha mindig ugyanabban az időben veszed be, akkor sem.
A mensi után 5 nap pedig eleve bukta, mert még tovább életben maradnak a spermiumok, és mire peteérésed van, még egészségesen ott várakoznak, tettre készen.
A mensi előtt 5 nap már valószínűbb, hogy elkerülöd a teherbeesést, de ez a módszer pont ezért nem biztonságos.
Tesztelj egyet, aztán lehet, hogy nagyon boldog leszel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!