Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok rá képes? Valahogy el kell felejtenem őt..de nem bírom..más nő nekem nem kell, vagy ő, vagy senki.
Röviden elmondom..
A volt barátnőmmel 3és fél hónapig voltunk együtt..és az 1hónap nagyon jó volt..aztán a 2ik már kezdett veszekedőssé válni..de a 3ik az nagyon rossz volt..minden hétvégén amikor találkoztunk mindig összekaptunk valamin..rájöttem hogy már nem szeretett az utóbbi 1hónapban úgy mint anno..és csalódást okoztam neki, megbántottam, nem mutattam ki eléggé hogy mennyire szeretem őt..én nagyon szeretem..és tudom hogy ő is szeretett, de már nem úgy..és betelt nála a pohár..megunt, és kiszeretett belőlem..én ezt nem akartam elfogadni, és reménykedtem....hátha..lehet lett is volna még belőle valami ha nem csesz ki velem az unokatesója..beszélgettem vele msn-en hogy miért is volt tulajdonképpen ez a szakítás..és szóba került a szex, mert hogy az sem volt sűrűn, és kérdeztem magamtól hogy miért?, azért mert nincs 20cm-es farkam, vagy undorodik tőlem, vagy van valaki más..nem, csak bizonytalan volt, és én meg hülye fejjel veszekedtem vele, és ő is hibás, mert nem szólt, és én meg 18éves fejjel, 1.kapcsolatom, szinte nekem ő az 1.mindenben, minden téren, és én nem tudtam ezt, neki már sok pasija volt,..és ő tapasztaltabb e téren..én nagyon sajnálom ami történt, és most nagyon útál engem, amit meg lehet érteni...és esküszöm hogy a fejemben van az öngyilkosság!!:(..de gyáva vagyok, és nem teszem meg, mert ezzel is csak neki ártanák, meg a szeretteimnek, de én nem bírom már...próbáltam Drogokat is, de attól agresszívebb lettem, valahogy el kell felejtenem őt..de nem bírom..más nő nekem nem kell, vagy ő , vagy senki..és akkor végeznem kell magammal..nem akarok egyedül lenni...mit csináljak? :(
4. válaszadó vagyok.
Mit csináltál azalatt amíg 1üt voltatok.? mert nem írtad le.
mindenképp próbáld meg visszaszerezni.nekem ez már párszor sikerült,volt hogy hónapokba tellt!!!!
van anyukád,vagy tesód? kérd hogy beszéljenek a csajjal,nekem ez is bejött,ha velem nem állt szóba,kértem a tesómat,beszéljen vele ő.
Sajnos nekem ilyen lehetőségem nincs..van tesóm 2, de még nem találkoztak a volt bnőmmel..valami más ötlet??
AMUGY NAGYON KÖSZÖNÖM A TANÁCSAITOKAT!! NAGYON SOKAT SEGITETEK VELE!!
Szia, érdekelne a dolog..de nincs e-mail cím sehol..:(
meg én nem tudom de én nem nagyon hiszek az ilyen hokusz pokuszokba..de érte mindenre képes vagyok!!
Köszönöm..küld el nekem priviben az e-mail címed, vagy ha van msn-ed akkor az is jó..persze ha nem gond...
Figy ez egy folyamat lesz,de nagyon hamar látszani fog elhiheted,kezdjél el önfejlesztő könyveket olvasni+csajozási könyveket és csajozz,ne készülj ki egy nő miatt.Tudod mit egyik se érdemli meg,hogy kikészülj miatta.Hidd el én 12 évesen fogtam padlót egy csaj miatt,ma már fel se veszem,ha menni akarsz hát menj,legalább több nőm lesz.Gondolj erre majd a könyvekből sikerülni fog,hogy majd amikor mész a Porsche-val és lát,akkor fog síránkozni :)
Fel a fejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!