Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok rá képes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok rá képes? Valahogy el kell felejtenem őt..de nem bírom..más nő nekem nem kell, vagy ő, vagy senki.

Figyelt kérdés

Röviden elmondom..

A volt barátnőmmel 3és fél hónapig voltunk együtt..és az 1hónap nagyon jó volt..aztán a 2ik már kezdett veszekedőssé válni..de a 3ik az nagyon rossz volt..minden hétvégén amikor találkoztunk mindig összekaptunk valamin..rájöttem hogy már nem szeretett az utóbbi 1hónapban úgy mint anno..és csalódást okoztam neki, megbántottam, nem mutattam ki eléggé hogy mennyire szeretem őt..én nagyon szeretem..és tudom hogy ő is szeretett, de már nem úgy..és betelt nála a pohár..megunt, és kiszeretett belőlem..én ezt nem akartam elfogadni, és reménykedtem....hátha..lehet lett is volna még belőle valami ha nem csesz ki velem az unokatesója..beszélgettem vele msn-en hogy miért is volt tulajdonképpen ez a szakítás..és szóba került a szex, mert hogy az sem volt sűrűn, és kérdeztem magamtól hogy miért?, azért mert nincs 20cm-es farkam, vagy undorodik tőlem, vagy van valaki más..nem, csak bizonytalan volt, és én meg hülye fejjel veszekedtem vele, és ő is hibás, mert nem szólt, és én meg 18éves fejjel, 1.kapcsolatom, szinte nekem ő az 1.mindenben, minden téren, és én nem tudtam ezt, neki már sok pasija volt,..és ő tapasztaltabb e téren..én nagyon sajnálom ami történt, és most nagyon útál engem, amit meg lehet érteni...és esküszöm hogy a fejemben van az öngyilkosság!!:(..de gyáva vagyok, és nem teszem meg, mert ezzel is csak neki ártanák, meg a szeretteimnek, de én nem bírom már...próbáltam Drogokat is, de attól agresszívebb lettem, valahogy el kell felejtenem őt..de nem bírom..más nő nekem nem kell, vagy ő , vagy senki..és akkor végeznem kell magammal..nem akarok egyedül lenni...mit csináljak? :(

2009. márc. 21. 18:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De ő világosan megmondta hogy ő nem ilyen pasit képzelt el magának, és hogy nem akar velem beszélni!4.azt mondod hogy várjak pár hetet?..és neki elege van belőllem.,.és meg is értem..de én nagyon szeretem őt!!és ő is tudja..csak mindig mondja hogy ha szerettél volna akkor nem csináltad volna ezt..ja és ha számit, ő akart velem járni előszőr, engem nem érdekelt, 1,5 évig várt rám, mig msn-en beszéltünk egy találkát..nagyon fáj hogy nincs velem!!:(
2009. márc. 21. 19:04
 12/20 anonim ***** válasza:

4. válaszadó vagyok.

Mit csináltál azalatt amíg 1üt voltatok.? mert nem írtad le.

2009. márc. 21. 19:15
 13/20 A kérdező kommentje:
1.nek min den rendben volt, hétvégente mentem el hozzá, pénteken mentem, és vasárnap jöttem haza, ez mindig igy volt, és egy idő után már unatkoztunk mind a 2en, rosz idők voltak, és sétálni sem tudtunk elmenni, meg nem volt pénzem, és neki sem, ugy hogy, se Mozi, se disco, csak néha jártunk el a közeli nagyvárosba sétálni, meg vásárolni, meg nézelődni, kikapcsolodni, de ez sem volt mindig, nálluk nem tudtunk semmit csinálni, és vagy aludt, vagy tv-t néztünk, vagy átjöttek az unokatesójáék és azokkal voltunk el..untuk már egymást, és sokat veszekedtünk ez miatt, és kiszeretett belőllem, mindig mondta hogy nagyon szeret, és imád..de ez 1nappról a másikra megváltozott..szerintem,..mindig ilyen apró lényegtelen dolgok miatt vesztünk össze, de mind a 2en hibásak voltunk, csak java részt én!! Mindig mondta az elején hogy nagyon jó velem lennie, és hogy nagyon imád..odáig volt értem.,..nem volt olyan hogy ne jött volna ki elém a buszmegálloba..de ez az útolso honapban nem igy volt..mondhatnám hogy szeretethiányom volt..és az is kiderült hogy azért nem volt sűrűn szex, mert hogy bizonytalan volt hogy szeret e még, ...nem érdemlem meg őt..az itt a lényeg...és 18éves fejjel én nem tudtam ezeket...és nagyon sok dolgot tőlle tanultam meg..nem szégyellem smárolni is vele smároltam úgy igazán először..jóképű gyereknek tartanak, és a normálisnak is, csak én gátlásos vagyok egy picit, és nekem nehezebb kimutatni a szeretetet más iránt...és szó mi szó ő nagyon szeret táncolni, és én meg nem tudok, és nem értette meg hogy én azért nem járok Discoba, mert szégyenlem hogy nem tudom a barátnőmet elvinni táncolni sehova, pedig ő szeretett volna menni, és amikor elmentünk házibuliba(akkor volt a szakítás:(,)és látam egy gyerekkel táncolni és én féltékeny vagyok nagyon, és ellöktem tölle a gyereket, és azt mondta a vbnőm hogy leégettem mindenki előtt..ezért..de könyörgöm kiderült hogy a gyerek hajtott rá..én részeg voltam egy kicsit, és nem bírtam elviselni hogy "fogdossa" egy másik pasi..és utána kihívott és mondta hogy nézzek a szemébe, egymás szemébe néztünk és mondta hogy (LACI, ÉN CSAK TÉGED SZERETLEK, CSAK TE KELLESZ!!)..és rá másnapra elváltak útjaink, se szó se beszéd..se ölelés, se puszi az ő részéről...ekkora szemét voltam? ez miatt? ezeket mind meglehetett volna beszélni!!...nem bírom tovább...
2009. márc. 21. 19:47
 14/20 anonim ***** válasza:

mindenképp próbáld meg visszaszerezni.nekem ez már párszor sikerült,volt hogy hónapokba tellt!!!!

van anyukád,vagy tesód? kérd hogy beszéljenek a csajjal,nekem ez is bejött,ha velem nem állt szóba,kértem a tesómat,beszéljen vele ő.

2009. márc. 21. 19:48
 15/20 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem ilyen lehetőségem nincs..van tesóm 2, de még nem találkoztak a volt bnőmmel..valami más ötlet??

AMUGY NAGYON KÖSZÖNÖM A TANÁCSAITOKAT!! NAGYON SOKAT SEGITETEK VELE!!

2009. márc. 21. 19:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem rajtad most leginkább a Titok segítene.Sokan hülyeségnek gondolják, nekem egy elég kilátástalan helyzetben segített. Meg lehet venni a könyvet Titok címen, illetve van ugyan ezzel a címmel a könyvből készült film, amiben elmondják, hogy hogyan kell alkalmazni a titkot.(Tömören annyi, hogy úgy tudsz valamit elérni ha modnjuk elképzeled, hogy már megvan és érzed is vagy úgy, hogy mondjuk írsz egy "hála leveket" amit modnjuk úgy kezdhetsz, hogy Kimondhatatlanul hálás vagyok azért, hogy.. és leírod a kivánt a dolgokat jelen időben, mintha már birtokolnád.És érezned kell a hálát közben.Ami még nagyon fontos, hogy ne gondolj rossz dolgokra és ne is beszélj róla.) Ha érdekel a téma bővebben akkor írj emailt.
2009. márc. 21. 20:09
 17/20 A kérdező kommentje:

Szia, érdekelne a dolog..de nincs e-mail cím sehol..:(

meg én nem tudom de én nem nagyon hiszek az ilyen hokusz pokuszokba..de érte mindenre képes vagyok!!

Köszönöm..küld el nekem priviben az e-mail címed, vagy ha van msn-ed akkor az is jó..persze ha nem gond...

2009. márc. 21. 20:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia!Én is ajánlom a Titok művet könyv és film,utánna az Így működtesd a vonzástörvényét,Váltsd valóra legvadabb álmaidat,A siker titka:PLB Ezeket a műveket szerezd be előbb,nagyon sokat segítenek,mondhatnám,hogy új ember lesz belőled
2009. márc. 22. 13:06
 19/20 A kérdező kommentje:
Rendben kipróbálom..de ez mennyi idő múlva hat..vagy mittomén..:/
2009. márc. 22. 13:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Figy ez egy folyamat lesz,de nagyon hamar látszani fog elhiheted,kezdjél el önfejlesztő könyveket olvasni+csajozási könyveket és csajozz,ne készülj ki egy nő miatt.Tudod mit egyik se érdemli meg,hogy kikészülj miatta.Hidd el én 12 évesen fogtam padlót egy csaj miatt,ma már fel se veszem,ha menni akarsz hát menj,legalább több nőm lesz.Gondolj erre majd a könyvekből sikerülni fog,hogy majd amikor mész a Porsche-val és lát,akkor fog síránkozni :)

Fel a fejjel

2009. márc. 22. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!