Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elkéne felejtenem? Egyszerűen mi a teendő akkor ha nemtudok beletörődni?
együtt voltunk a barátommal félévet..párnapja nagyon furán viselkedett,és tegnap este aztmondta inkább legyen vége..
nekem már olyan dolgok futottak át az agyamon.hogy biztosan megcsalt,vagy van valaki már aki tetszik neki..azzal indokolta a dolgot,hogy már nemérzi azt a lángolást mint az elején..hogy már elmúlóban van..és mégsem tudom elfogadni..hiszen szeretem..és tudom hogy ő is..érzem rajta..mégsem értem az egészet..
Egy kis segítség válasza:
Kedves kérdező.Először is sajnálom.Másrészt, kérdezd meg tőle, hogy mégis miért. konkrét okot, miért nem érez már úgy mint az elején.Mindennek oka van, Várom válaszod.
Nagyon sanszos,hogy becsajozott melletted.
Együttérzek veled.:(
Mert sunyi,és lapos.
Mint a legtöbb pasi.
Szerintem hagyd egy kis ideig és tűnj nagyon szomorúnak !
Nekem pl. úgy volt hogy beleszerettem egy Belgiumi fiúba(az osztálytársamba) és azt mondta hogy járjunk mert ő nagyon szeret ! Másnap bementem a suliba, és azt mondta az egyik szünetben, hogy legyünk csak barátok, mert nekik a fiúk azt mondták hogy mást szeretek.Azt mondtam hogy jó, de magamban nem így gondoltam.Aztán egész hittan órán egy szót se szóltam.Még szerencse hogy a hittan tanárnő egyáltalán nem szigorú.Aztán akik velem voltak hittanon elmondták annak a fiúnak hogy én egésznap milyen letört voltam főleg hittan órán. =( Másnap olvasás közebn a fiú sírva fakadt, és a következő szünetben küldött nekem egy levelet hogy oké nem hisz a fiúknak és hogy megint engem szeret ! =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) És csak 10 éves vagyok (a fiú neve pedig Vanlacker David)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!