Sajnos ma a második orvos is azt mondta, hogy nincs szivműködése a babának és műtétet kell csinálni. Egyszerűen nem tudok beletörődni. Menjek el még egy orvoshoz?
Az sose árt, ha több orvos megnéz. Ha jobban éreznéd úgy magad, mindenképpen menj el.
Sajnálom, hogy így van nálad, ilyenkor azt szokták mondani, hogy lehet, hogy nem egészségesen született volna és jobb, ha hamarabb kiderült.
Egy kis idővel próbáljátok meg újra, drukkolok nektek és nagyon nagy kitartást!
9 hetesen csak 5 mm?Nekem 6 hetesen nagyobb volt!
Figyelj,most muszáj elfogani.Nagyon kicsi...és ha nincs szívműködése,akkor nincs is mit tenni.Ha elmész még 20 orvoshoz,akkor sem lesz élőbb a magzat.Minél hamarabb túlleszel rajta annál hamarabb lehet majd megint babád.
Néha az orvosok is tévedhetnek,és lehet egyszer egy nőnek jó döntés volt megszökni a dokitól,de ez sokszáz nőből egy.A többieknél nem tévednek..
Őszintén sajnálom, hogy így történt.:(
Nekem 6 hetesen volt 10.3mm, úgy hogy a tied nagyon picike.De ezt fogadd el, hogy nem lett volna tuti egészséges a gyerek és inkább legyen vége most mint hogy pár évet élsz vele és utána történne meg a tragédia.
Erre gondolj, szedd össze magad és műr jön is a másik baba hidd el.Csak nyugi.Nagyon szorítok!:)
Fel a fejjel!
Szia!
Nagyon sajnálom ami veled történik, de sajnos nem tudsz mit tenni, el kell fogadnod.Nekem is volt vetélésem, és most a 11. hétben vagyok újra és minden rendben.El kell fogadnod, azt mondják ha így az elején nincs szívműködés,vagy megáll, valamilyen fejlődési rendellenesség lett volna.Szerintem ne gyötörd magad azzal hogy elmész még egy dokihoz, hanem legyél túl minnél előbb a műtéten, hogy mihanarabb újrapróbálkozhassatok.Én is ezeken az oldalakon látom, hogy milyen sok nő átesik ezen,tudom ez ilyenkor sovány vígasz, de muszáj továbblépni.Vigyázz magadra,és sok erőt kívánok.
Általában a dokik ilyenkor körültekintőek és szoktak várni két 3 napot ha akkor sincs szívműködés akkor sajnos ki kell hogy tisztítsanak. Ez a műtét szükséges a további babák és a te egészséged érdekében is. Nekem is volt egy hasonló esetem, és most újra babát várok, hidd el neked is lesz majd másik! Az a lényeg, hogy próbáld elengedni ez a kulcs. Ne ragaszkodj hozzá mindenáron és valóban jobb ha most engeded el.. mint esetleg egy beteg babád lett volna akit élete végéig pellenkáznimkell, meg katétart cserélni. Tudom ezek most nem vígasztalnak, de próbálj előre nézni ne hátra.
Kitartást, és sok erőt kívánok!!! Aztán meg sok babát! ;)
tudom nem vigasztal de a nők 90%a átesik egy vetélésen,van aki olyan pici babát veszit el hogy nem is tud róla,de majdnem mindenki átesik vetélésen.tudom ez rossz de ne "evvel" törödj hanem nézz előre, és gondolj arra hogy nem sokára jön a következő ilyenkor hamar szokott jönni a köv. egy éven belül.lassan lesz másik. ne idegeskedj. ne nézd a multat,mert azon változtatni ugysem tudsz,nézd inkább a jövöt amin még változtathatsz.és higy a dokinak.tényleg nagyon pici.
tudom hogy rossz a vetélés,én is ilyen tájt 9-10 hetesen estem át rajta,és nem sokára megvan a pici baba aki a vetélés után nem sokkal jött. ne idegeskedj mert avval csak rosszat teszel magadnak.minden jót
Ezt el kell fogadni.ne szomorkodj!az egyik ismerősöm babáját is elvették mert nem lett volna egészséges és most egy 1éves kislány boldog anyukája!
Kitartás
Sajnos en is ebben a cipoben jartam augusztusban...en is 9 hetes voltam,de nekem is nagyobb volt a baba:(.Nekem nagyon jo dokim van(elotte 1 szadista none voltam) utolso percig tartotta bennem a lelket...beutalt a korhazba par vizsgalatra ,semmi kulonos nem volt csak kis barnas folyasom volt...de ejszaka 2x lettem rosszul a szulesi fajdalmaktol es reggel el is veszitettem a babat,sztm a teszteket meg nem is volt idejuk a laboprban megvizsgalni.Fogd fel a dolgot ugy h igy jobb neked id es neki is .csak gondoj bele mekkora fajdalom lenne(a lelkednek) ha betegen szuletne,vagy ha tenyleg meg van halva ,akkor nehogy kapj te is 1 fertozest,amit majd kezelhetsz .....
Ha ugy erzed menj el masik dokihoz ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!