Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok rá képes? Valahogy el kell felejtenem őt..de nem bírom..más nő nekem nem kell, vagy ő, vagy senki.
Röviden elmondom..
A volt barátnőmmel 3és fél hónapig voltunk együtt..és az 1hónap nagyon jó volt..aztán a 2ik már kezdett veszekedőssé válni..de a 3ik az nagyon rossz volt..minden hétvégén amikor találkoztunk mindig összekaptunk valamin..rájöttem hogy már nem szeretett az utóbbi 1hónapban úgy mint anno..és csalódást okoztam neki, megbántottam, nem mutattam ki eléggé hogy mennyire szeretem őt..én nagyon szeretem..és tudom hogy ő is szeretett, de már nem úgy..és betelt nála a pohár..megunt, és kiszeretett belőlem..én ezt nem akartam elfogadni, és reménykedtem....hátha..lehet lett is volna még belőle valami ha nem csesz ki velem az unokatesója..beszélgettem vele msn-en hogy miért is volt tulajdonképpen ez a szakítás..és szóba került a szex, mert hogy az sem volt sűrűn, és kérdeztem magamtól hogy miért?, azért mert nincs 20cm-es farkam, vagy undorodik tőlem, vagy van valaki más..nem, csak bizonytalan volt, és én meg hülye fejjel veszekedtem vele, és ő is hibás, mert nem szólt, és én meg 18éves fejjel, 1.kapcsolatom, szinte nekem ő az 1.mindenben, minden téren, és én nem tudtam ezt, neki már sok pasija volt,..és ő tapasztaltabb e téren..én nagyon sajnálom ami történt, és most nagyon útál engem, amit meg lehet érteni...és esküszöm hogy a fejemben van az öngyilkosság!!:(..de gyáva vagyok, és nem teszem meg, mert ezzel is csak neki ártanák, meg a szeretteimnek, de én nem bírom már...próbáltam Drogokat is, de attól agresszívebb lettem, valahogy el kell felejtenem őt..de nem bírom..más nő nekem nem kell, vagy ő , vagy senki..és akkor végeznem kell magammal..nem akarok egyedül lenni...mit csináljak? :(
Öngyilkosságot semmi féleképpen drogok alkohol stb felejtsd el!!!!
Az idő segít majd ezen csak türelem kell és kitartás, de nehogy valami ostobaságot csinálj!!!!!!! És lehet, hogy jön majd egy másik lány (ezt sosem tudhatod) akivel majd sikerül elfelejtened és túl leszel rajta, egyszer minden véget ér, fel a fejjel!
17/F
Ne dobd el magad az élettől omg.!
Figyelj lehet nem olyan vészes ez az egész ahogy át estél ezen.
Próbáld megbeszélni vele a dolgokat az elejétől a végéig. éshogy mint kéne változtatnod.
Most hírtelen nem tok jobb tanácsokat adni. de ha ennyire odavagy érte meg minden akk próbáld meg vissza szerezni addig mig nem talál mást magának.
De nehogy kinyírd magad.!! huh.:S
na figyu, EZT MINDENKÉPP OLVASD EL? TANULSÁGOS
én egy 18 éves lány vagyok. 7. nyarán kezdtem el msn-ezni egy fiúval az osztályból. szelíd volt, csendes, de voltak haverjai a társaságból, persze csak fiúk. egy idő után nagyon megtetszett. neki meg egy másik lány, laura. 1-2 év után annyira imádtam, tényleg, hogy bíztatni kezdtem, hogy nyomuljon rá. azt akartam, boldog legyen. 1-2 évig jártak. aztán szakítottak, a fiú meg elment amerikába 10.-ben 1 évre. azóta visszajött és én 11-ben megmondtam neki hogy szeretem. ez volt tavaly. idéén szilveszterkor csókolóztunk. számold ki hány évet vártam erea csókra!!! nem mondom, hogy közben csak rá gondoltam, de mindig a szívemben maradt és mindig ott is lesz. most én nem akarok járni vele, mert most épp nem olyan korszakát éli, amit én el tudnék viselni. hangulatjavítókat szed és bevonult egy elmegyógyintézet-kórház-nemtommibe. de tudom, hogy egyszer boldogok leszünk. a szerelemre várni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!