Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjatok erőt? Kérlek!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok erőt? Kérlek!

Figyelt kérdés
Párkapcsolatba vagyok hogy lépjek ki?Nincs erőm de minden nap veszekedés!Teljesen rá vagyok utalva,most keresek munkát!És ez már évek óta ilyen,veszekedés!DE nincs erőm lépni!Félek de nem tudom mitől!Tanácsokat vagy bármit csak legyen erőm most már lépni!!!!
2011. jún. 10. 22:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Jó ötlet. Legalább jó társaság, meg együtt könnyebb. Meg azért jól feltud tölteni energiával ha kellemes légkörben vagy nem pedig rosszban. Plusz talán tud segíteni munkát találni is.
2011. jún. 11. 14:54
 22/22 A kérdező kommentje:
mindenféle képen munkát nézek és ha van valami biztos akkor megyek külön...:) köszönöm hogy ennyien írtatok már ez nekem sokat segít...
2011. jún. 11. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!