Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjatok erőt? Kérlek!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok erőt? Kérlek!

Figyelt kérdés
Párkapcsolatba vagyok hogy lépjek ki?Nincs erőm de minden nap veszekedés!Teljesen rá vagyok utalva,most keresek munkát!És ez már évek óta ilyen,veszekedés!DE nincs erőm lépni!Félek de nem tudom mitől!Tanácsokat vagy bármit csak legyen erőm most már lépni!!!!
2011. jún. 10. 22:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Inkább most lépj, mint esküvő után...
2011. jún. 10. 22:56
 12/22 A kérdező kommentje:
ő idősebb nálam sokkal...
2011. jún. 10. 22:56
 13/22 anonim ***** válasza:

Pakolj össze és csak annyit mondj hogy lemész a boltba egy doboz cigiért!

Vagy elmagyarázod a srácnak hogy vége és ennyi!

Saját érdekedben cselekedsz!Ha nem teszed meg akkor megérdemled ,hogy mellette szenvedj!

Bocsi!

2011. jún. 10. 23:00
 14/22 WhiteLabel ***** válasza:
22%
Akkor meg Te nem éltél, Ezen az oldalon mindenki apakomplexusos komolyan, csajomat fel se engedem mert lecserél valami 40éves kopasz palira-.-
2011. jún. 10. 23:00
 15/22 anonim ***** válasza:

Az erő legyen veled.

(én megtettem, amit ezzel az üggyel kapcsolatban tudtam, a többi rajtad múlik)

2011. jún. 10. 23:21
 16/22 anonim ***** válasza:

pl:

1.szakitsunk!

2.vége

3.na csá

Miért kell ettől félni? na mind1

2011. jún. 10. 23:21
 17/22 A kérdező kommentje:
nemtudom miért sztem ragaszkodok hozzá és azért vagy nem tudom ...de azt tudom hogy sokkal de nyugodtabb lennék meg jobb lenne minden...idegileg már kivagyok....
2011. jún. 10. 23:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az anyagi (?) függés miatt félsz a szakítástól?
2011. jún. 10. 23:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Egy pillanat te nem itt nem ragaszkodsz hozzá. Csak kényelmes. Végül is eltart, talán valamivel jobb mint egyedül, van kivel vitázni (túl sok árthat de azért ha kiadód gőzt az jó).

16 éves kór óta együtt abból én se tudom mire számítottál, mondjuk pasit még úgy ahogy megértem, van egy fiatal csaja aki mellet férfinak érezheti magát.

De igen egyértelmű hogy lépned kell, egyértelmű hogy vele csak rosszabb lesz, és ugye már most is az, feltételezem mivel kivagy idegileg. És ja ne agyalj túl sokat mert annak rossz vége lesz, csak belefásulsz. Család meg ... nem számít, ne azért maradj már együtt mert jaj mit gondolnak ha nem akarom egy nyomorúságos kapcsolatban leélni az életem.

Persze akkor onnantól magadra vagy utalva többé kevésbé, de vagy összeszeded magad vagy akkor itt fogsz.... 18 évesen még pont jó, mert várnál még pár évet százszor rosszabb lesz.

2011. jún. 11. 07:44
 20/22 A kérdező kommentje:
van egy kicsi pénzem h albérletbe menjek meg a barátnőmmel összeköltöznénk és könnyebben fizetnénk ki...
2011. jún. 11. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!