Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik barátnőmnek volt abortus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik barátnőmnek volt abortusza januárban és most ismét teherbe esett ha nem tartja meg csináltathat -eujra abortuszt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 08:33
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

A 7. héten (52-56-ik napon) megjelennek a magzat pici testén az alsó végtag bimbók. Parányi szíve percenként 145-öt ver és már elkülönült benne a bal és jobb kamra. A 49-52-ik napon az embrió 7-10 milliméteres, az 52-56 napra már 10-12 milliméter.

A 8. héten már pontosan kivehető a felső és az alsó végtag kezdeménye.

semmit de semmit nem tud megfogni,még akkor sem ha akarná.

2011. máj. 30. 14:45
 32/46 anonim ***** válasza:
Amit idéztél, az pontatlan, és téves. A 6. embrionális héten kezd el differenciálódni a végtagbimbó, a 7. héten már különváltak az ujjai, és a 8. héten már arányos végtagjai vannak, és az embrió markol.
2011. máj. 30. 15:12
 33/46 anonim ***** válasza:
OKé legyen igazad, markol.Mit az orvos ujját, mivel azzal a pár milliméteres éppen, hogy látszó ujjacskájával. Ugye ezt te se gondolod komolyan.
2011. máj. 30. 15:16
 34/46 A kérdező kommentje:
tudjátok nekem va 3 gyerekem és sajna egyszer már nekem is volt abortuszom és még most sem bocsájtotam meg magamnak .a csajnak nincs gyereke és pont ezért szerintem de sajna mindig othagyák a pasik de szerintem is eről csak ö tehet de nincs nete és ezért itt nálam érdeklődőtt.de én sem tudtam mit mondani neki erre hogy fél éven belül 2 is tehát ez van
2011. máj. 30. 15:22
 35/46 anonim ***** válasza:
49%

Vettesse el egyedül nagyon nehéz lenne felnevelni, örökbe meg ha már megszüli biztos nem adná.

Majd védekezzen normálisan, és ha már megtalálta az igazit akkor majd lesz gyereke.

2011. máj. 30. 15:27
 36/46 anonim ***** válasza:
Hát remélem,hogy nem lesz neki.Az ilyen nem érdemli meg.
2011. máj. 30. 15:43
 37/46 anonim ***** válasza:

"OKé legyen igazad, markol.Mit az orvos ujját, mivel azzal a pár milliméteres éppen, hogy látszó ujjacskájával. Ugye ezt te se gondolod komolyan."

Nem azt mondtam, hogy az orvos ujját, csak azt, hogy a végtagja kifejlődött, és képes markolni. Értelemszerűen az orvos ujját legfeljebb karolni tudná, de nem ez volt a lényeg, hanem, hogy te úgy állítottad be, mintha egy sejtcsoportosulás lenne, nulla képességgel. Ez pedig téves.

2011. máj. 30. 15:51
 38/46 anonim ***** válasza:
59%

a férfi aki nem akar gyereket...:

teljesen igaza van! hogy lehettek ennyire ostobák? tényleg nem lehet összehasonlítani egy abortuszt egy gyilkossággal. Ez a 21. század, nem a középkorban élünk!!!! Szégyelljétek magatokat, hogy itt, a fiatal/és szülni nem akaró/balesetből teherbe esett tiniket szégyenítitek meg! nem vall felnőtt viselkedésére. Amúgy meg mindenki azt tesz a saját testével, amit akar! Ne legyetek már ilyen szánalmasok. Fujj, az ilyenektől kiráz a hideg. Még azt megértem, ha valamelyikőtök komolyan hívő ember, mert náluk ez így van, és kész (ateista vagyok, nem szeretem a vallásokat, mert azok miatt van a sok háború, és gyűlölködés!). Na mindegy, de az ilyen ostoba embereken fel tudom magam idegesíteni, de nagyon....

2011. máj. 30. 17:20
 39/46 anonim ***** válasza:

"Én láttam egy másik videót is, nem tudom, mi volt a címe, de abban pedig az volt, hogy meg kellett műteni az anyát a terhessége alatt, és míg műtöttek, a baba megfogta a sebész ujját..."

Ide értettem az orvos ujját markoló részt.

2011. máj. 30. 17:27
 40/46 anonim ***** válasza:
67%

Miért lennénk ostobák? Azért, mert szerintünk egy magzatot megölni igen is gyilkosság?

Mi az, hogy véletlenül teherbe esett tinik?

Szted teljesen felelősségteljes védekezés mellett esett teherbe másodszor egy évben?

Ne legyél már idióta. Szarik a védekezésre magasról, és utána elveteti a gyereket. Ez a szánalmas, nem mi.

Ha vki nem akar gyereket, akkor VÉDEKEZZEN normálisan.

2011. máj. 30. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!