Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátnőmnek volt abortusza januárban és most ismét teherbe esett ha nem tartja meg csináltathat -eujra abortuszt?
Hát csinálni csináltathat, de az óvszer olcsóbb. Ja, én nem tudnék nyugodtan aludni, ha elvetetném a babámat.
Ha később akar babát, akkor meg jó lenne, ha elolvasna egy-két felvilágosító könyvet.
Most ti komolyan azt gondoljátok hogy az abortusz gyilkosság? Mert ha 20századi archívumból kerülne elő ilyen vélemény akkor azt mondom oké na de a mai világban...
Egy élő emberrel összehasonlítani egy magzatot aki nem tud még gondolkozni, érezni, egyszerűen csak van őrültség. Kb olyan különbség van a kettő között mint összetépni egy ház tervrajzát vagy lerombolni egy házat.
Amúgy én férfi vagyok, nem akarom hogy gyerekem legyen, egy véletlen balesetből pedig különösen nem. Meg tudom érteni azt aki szintén nem akar gyereket, még ha ahhoz esetleg abortuszra is kell mennie.
Utolsó!
Nézd meg a Néma sikoly című kisfilmet. Youtube-on is fent van.
A Néma sikoly egy marhára eltúlzott film, aminek kb. 2% valóságtartalma van. Igaza van utolsó előttinek, bármennyire is dramatikusan és morbidul hangzik.
A kérdésre válaszolva: csináltathat, de viselje akkor a következményeit. Egyszerűbb lenne védekezni, mint abortuszra járkálni. Még az egészségét is megkímélné, de ehhez nekem semmi közöm.
Csináltathat igen, vagy megszüli és örökbe adja. Ha zárt örökbe adást választ, akkor soha a büdös életben nem fog tudni a gyerekéről, ha csak a gyerek nem dönt majd úgy, hogy megkeresi az anyját - ha tudni fogja egyáltalán, hogy ő valójában örökbe adott gyerek -, ha nyíltat, akkor végigkísérheti, ahogy felnő, tájékozódhat, még néha találkozhat is vele.
Miért gyilkosság?
Mert elevenen feldarabolnak,és kidobnak a kukába egy ártatlan kisembert,aki igenis érez,még ha gondolkodni nem is tud,akinek ver a szíve,és mire odakerül,hogy elveszik,már szinte mindene megvan.
Csináltathat. De a büdös f@szért nem képes védekezni?
Az a szar ebben az egészben, hogy az ilyen felelőtlen idióták halomra vetetik el a gyereket, anélkül, hogy meddővé válnának. Más meg soha nem felelőtlen, aztán nem jön össze neki a gyerek.
Mi az, hogy nem gyilkosság? Aki ezt mondja, attól meg szeretném kérdezni, hogy akkor szerinte mikor számít embernek egy egy baba?
5. héten már dobog a szíve.
Mert elevenen feldarabolnak,és kidobnak a kukába egy ártatlan kisembert,aki igenis érez,még ha gondolkodni nem is tud,akinek ver a szíve,és mire odakerül,hogy elveszik,már szinte mindene megvan.
Te hülye, hát nem darabolják fel, egyszerűen vákuumos módszerrel távolítják el. Ha valaki időben észre veszi, hogy van egy nem kívánt terhessége akkor annak a kis valaminek még a szíve sem dobog. Ott darabolják szét ahol már nagy de még ahhoz kicsi, hogy koraszülés legyen és kiderül, hogy van valami maradandó betegsége és szülő nem akarja megtartani, de csak nagyon indokolt esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!