Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felém miért nem közelednek a lányok?
10éve focizok 3éve járok konditerembe és mégsem közelítenek meg..
persze mindig akad 1-2, aki többet akar(nem régiben is akadt 1), de nem rajonganak értem a lányok.. pedig 1-2 csicskát igencsak körülrajongják..
a csajoknak a lúzerek kellenek?:)
köbszánalom?
jah, sajnos soha nem is volt én egy ilyen szerencsétlen vagyok:\
megyek sírni pill :D
holnap megmutatom a többieknek, kajak vicc ez az oldal érdemes volt beregelni :D
jó a buli (HHH)
kicsi vagy még srác, nagyon...
majd ha 120 szal nyomsz fekve szériát, 30 as egykezessel bicepszezel, 150 kilóval gugolsz, akkor beszélhetünk arról, hogy csajozzál....
szóval szálj le a magas lóról, és takarodjál edzeni te ki p*cs.
hátte fijam, kajak egy nagy köcsög vagy!
itt az égvilágon senki nem akart leoltani, stb. erre te már jössz a TÉNYLEG ROHADTUL NEMVICCES beszólásaiddal...
te kérdezted, "miért nem..", erre még neked áll feljebb a válasz..
amúgy a nagytöbbségnek igaza van. annak, akire megharagudtál^^
15/L
egy húsvér 15 éves lány voltam!
közelítek feléd!! áwwh!
hallod am, neked kell közelíteni a lányokhoz. legyél határozott, meg kedves, jófej, ne azt játszd, h milyen jól nézel ki, hanem éreztesd a lánnyal, hogy mikor vele vagy, szinte jobbnak érzed magad,de csak tőle.
Szia!
Lehet, hogy csak nem veszed észre, ha egy lány közeledik feléd, mert:
1. jobban el vagy foglalva magaddal, mint vele. Ezt mi lányok hosszú távon egyáltalán nem tudjuk elviselni. Egy ideig persze imponál, ha a pasi ennyire ad magára és odafigyel arra, hogy jól nézzen ki. De egy idő után ez már sok, ha már magaddal törődsz többet, és nem a lánnyal vagy elfoglalva.
2. A válaszaidból ítélve nem fogadod el a saját hibáidat Ha valaki kritizál, ne vágj vissza egyből agresszívan, hiszen Te kérted ki itt a véleményeket, hát fogadd is el, még ha nem is tetszik. Ha élőben is ilyen vagy, nem csodálom, hogy ha még van is barátnőd, a dolog nem fordul komolyabbra.
Egyszóval, kicsit nézz magadba, keresd meg a saját BELSŐ hibáidat (ha már a külsőddel elmondásod alapján semmi baj nincs), fogadd el, vagy próbáld meg kijavítani őket!
(Esetleg egy kiindulópont: senkit nem szabad lúzernek nevezni, csak mert nem jár gyúrni, vagy hasonlók miatt. Mások szemében egyáltalán nem szimpatikus az olyan, aki lenézi a másikat, és ezt ki is mutatja)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!