Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szeretitek ha közelednek felétek a fiúk? Mondjuk egyetemen vagy egyetemi helyeken?
Nekem az abszolút favorit a szórakozóhelyen való ismerkedés. Mégsem a könyvtárban vagytok, ahol azért elég fura lenne megszólítani csak úgy bárkit is. Elismerem, hogy diszkóban sincs könnyű dolga a kicsit félénkebb fiúknak, mivel a csajok általában csoportosan táncolnak,isznak, és még pisilni sem mennek egyedül. Mondjuk én már ebből kinőttem, és ha ismerkedni szeretnék, odaállok a pulthoz, rendelek valamit, és nézelődöm,keresem a szemkontaktust. Szóval irány a Jate/Retro/Sing, amit akarsz, hajrá:)
23N
MÁsodik vagyok.
Szerintem az se hülyeség, ha szünetben odaülsz valakihez, meghívod kávéra, ilyesmi. Nálunk kényelmes fotelek vannak, ahol lyukasóra vagy szünet alatt lehet beszélgetni. Szerintem ez is egy jó taktika, ha nem lenne párom, és szimpi lenne a srác, nekem bejönne.
11:05 vagyok
Miért kell mindig jeleket sugároznunk felétek...? Megpróbálod az egyik lánynál, és ha valakinél nem jön be a csábos pillantás+mosoly kombináció, a másiknál úgyis bejön. Nagy számok törvénye alapján:) Rengeted lány van Szegeden ilyenkor. Mondom, csak egy elismerő pillantás, meghívod valamire, közös téma pedig egyértelműen az iskola. Melyik karra jár, milyen szakos, hanyadéves, stb. Ami viszont fontos: magabiztosság, talpraesettség és semmiképp se mutasd ki, hogy egy kicsit is izgulsz. Nincs is értelme izgulni, hiszen nem az életed múlik rajta:) Akkor még csak 1 lány lesz a sok közül,kit érdekel, ha visszautasít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!