Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ebben van igazság?
Nem tudom, hogy nálatok, hogy mennek a dolgok, de mi úgy szoktuk intézni, szépen kimászok a gép mögül (igen jól olvasod!) kérek az illetőtől egy találkát, és elmegyek hozzá, vagy ahova megbeszéltük. Ott szépen bocsánatot kérek, elmondom, hogy sajnálom, és, hogy szeretném ha adnánk magunknak még egy esélyt. Kérem válasszon. Igen vagy Nem? Ha időt kér, akkor már csak húzni akar, és én azt nem szeretem ezért azzal a tudattal fekszem le este, hogy én mindent megtettem amit megtehettem.
Ha igent mond, akkor örülök.
Ha nemet mond ,akkor így jártam és megköszönöm az őszinteségét.
Ennyi.
Nem kell túlbonyolítani. A gépen keresztül kár bárkit is hajkurászni, ott mindenki azt csinál és mond amit akar. Ha viszont szembesíted face to face, akkor nincs kibúvó. Legyen tiszta beszéd és becsület. Ha elrontottad a dolgokat, akkor a minimum, hogy személyesen állsz elé és kérsz bocsánatot.
21/L
"Bevallottam neki, hogy hülye voltam és elrontottam. Szerinted még mit kéne csinálnom?"
Te egyszerűen nem vagy józan.
Azt képzeled, hogy ennyi elég? Most már neki kellene futnia utánad???
"Legalább vmi jelet adhatna, h nem hiába való lenne az érte teperés. Mondtam neki, h feleslegesen futok utána mire ő azt h dehogy.."
Ez volt a jel, amit vártál!
Többet nem fog mondani... miért is tenné, azok után, amit vele csináltál?
Most bizony RAJTAD a sor, hogy tegyél is valamit! TE bizonyítsd be NEKI, hogy ő fontos neked, TE akarsz tenni valamit érte, TE szereted őt... most nem őneki kell lépnie!
Örülj neki, hogy egyáltalán ad neked esélyt!
Én is azt mondom, hogy hagyd ott a gépet, és személyesen találkozz vele.
És a találkozó egyik részében sem kérheted tőle számon, hogy miért nem fut utánad! De mártír sem lehetsz, aki most óriási áldozatot hoz... mert nem hozol. Egyszerűen annak a következményeit viseled, hogy TE voltál a buta.
De ha ezen túl tudsz lépni, akkor a jövőben ez már nem lesz gond.
Annyit még, hogy ha összejönnétek, akkor sem állhatsz le! Nem mondhatod azt, hogy most már összejöttünk, most már tekerjen ő... itt bizony kettőn áll a vásár, és neked is sokat kell tenni a boldogságért.
12:53-as véleménnyel maximálisan egyet értek! Élőben, szemtől szembe minden kiderül.
"Nem egy helyen lakunk..:S"
És? Párkapcsolat alatt sem fogtok egy helyen lakni. Ha most nem tudtok időt szakítani talira, akkor hogy szeretnétek párkapcsolatot? Ne MSN-en, Facebookon jöjjetek már össze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!