Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Lányok! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányok! Szerintetek ebben mennyi az igazság?

Figyelt kérdés

[link]

ezt a neten találtam. szerintem nagyon sok igazság van benne. nektek mi a véleményetek erről?

L/18

2010. szept. 21. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Evidens. Ugyanakkor egy kapcsolatot a tökéletlenségek is tökéletessé tesznek. Tököd tele lenne egy olyan pasival, aki mindig mindenre figyel. Ez olyan, mint a "pénz nem boldogít dolog". Bizonyos szintig jó csak.
2010. szept. 21. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezek nem valósulnak meg nálam.

Ha szeret akkor szeret ha nem nem.

2010. szept. 21. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Jogos:D Tök jót röhögtem ezen az oldalon, van benne némi igazság:))
2010. szept. 21. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:

igen igy van,de ez a tokeletes parrol szoll,ilyen nincsen,felejsd is el

"Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet."

egy ido utan unalmassa vall az egessz kapcsolat,nem lessznek izgalmas reszek,mert a fiu mindent megad neked,elmosogat,eszben tartja a datumokat,foz,takarit,te csak kenyelemben nezed ot es boldogok vagytok,de egy ido utan tele lessz vele a tokod :)),ha nem csinal egy par meglepetest,orultseget

az igazi ferfi attol ferfi hogy sosem tudod kiszamitani milyen orultseg jar a fejeben mar megint,ha veled van akkor izgalomban vagy mert nem tudod mire szamitsal,hova mentek kirandulni stb,ha peddig hianyzik akkor alig varod hogy ujra vele legyel,mert csak ot kedveled a bolondsaga es onbizalma miatt.

attol fugg melyik tipust szereted

2010. szept. 21. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
csak egy a baj hogy én olyan pasit még nem láttam aki segítene a házimunkába
2010. szept. 21. 21:35
 6/7 Funktasztikus ***** válasza:
nekem a vége tetszik a legjobbanXDXDXD háth igen a férfinek kevesebbek az igényeiXD
2010. szept. 21. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:

21-29 vagyok

elhiszem hogy nem lattal,en sem mondom el senkinek,de attol meg szoktam segiteni anyucinak a konyhan,vagy takaritok,de szerintem meg senki sem tudja ezt rollam,es meg vannak ilyen fiuk hidd el

2010. szept. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!