Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van igazság ebben a gondolatmenetben?
Van egy lány akit nemrég ismertem meg és iszonyatosan megtetszett nekem, szerintem kezdek már belezúgni is :D Az a problémám, hogy szerintem túl kevés vagyok hozzá, mármint, h nem egy „súlycsoportba” tartozunk, ezért nincs is merszem megszólítani, mert félek az elutasítástól.
Arra gondoltam, h nyáron elkezdek súlyzózni, mert a legjobban magamba a vékonyságom zavar. Arra lennék kíváncsi, h emiatt esetleg több esélyem lesz nála szerintetek? Vagy már most soványan is járna velem, ha tetszem neki? Mennyire számít ez?
Nem akarok én se kigyúrt lenni, csak "emberesedni" szeretnék, picit szélesebb vállakat, h férfiasabb legyek.
Nem tudom, h tetszem-e neki, ő is eléggé visszahúzódó típus, amit egyébként nem értek, mert nagyon szép lány :P
Sajnos most már kevés olyan csaj van aki a belsődért szeret, tisztelet a kivételnek (bár aki el is hiteti magáról hogy kivétel, végül mindig kiderül, hogy hazudik).
A többség hajlamos k.rvának öltözni és úgy is viselkedni. Mutasd ki hogy van pénzed, még ha nincs is. Gyúrd ki magad ha tudod, aztán valamit hátha elérsz vele. De így sem biztos a siker.
22/F
Igen a figyelem a legfontosabb. Nemtom hány csaj csak dákót kapott a pasijától figyelem helyett, és hidd el, értékelik :D
Az sem gond, ha erősíteni akarsz, az csak hab a tortán :) (Ha ajánlhatom a H.I.T. edzésmódszert használd, no por, no napi több órás edzések, és hatékony. Google-zz rá :)
Én mint lány, úgy gondolom, ha tetszel és bír téged a lány, nem kell azért kigyúrnod magadat. Én pl. utálom a kigyúrt hapsikat és a pénzes pasikat is....
ja és csinos lány vagyok....szerintem próbálkozz nála minél előbb! Később is gyúrhatsz:D
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!