Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi igazság van abban, hogy a tavasz a szerelem évszaka?
Figyelt kérdés
A tél kegyetlen rossz volt, nem elég hogy rossz az idő, de még egy kiszemelt csaj sincs. Most, hogy jön a tavasz, nagyobb eséllyel összejöhetek valakivel?2010. febr. 14. 21:20
3/12 anonim válasza:
Tavasszal mindneki vidámabb s felszabadultabb sztem.Mert végre kezd jóidő lenni,lehet kellemesen sétálni s mintha ez kicsit pozitivabbá tenné az embert.Talán ezért mondják..
4/12 anonim válasza:
Az állatvilágban a legtöbb fajnak tavasszal van a párzási idöszaka, innen ered ez a vélemény.
5/12 anonim válasza:
szerintem is sztereotípia, de igaz, mert biztosan az állatvilágra vezethető vissza. amúgy meg ilyenkor nyitottabbak vagyunk, meg feldobja a kedvünket a jó idő, többet mosolygunk és nem járunk vastag cuccokba. olyan megújulás féle amibe akár egy új párkapcsolat is belefér! :D
6/12 anonim válasza:
ilyenkor a lányok nincsenek annyira levetközve és igy nincs mit nézni.tavasszal már jönnek a kivágott felsők.:D
amugy szerintem ez igaz hogy a tavasz a szerelem évszaka, mert szép virágok,romantikus séták...:)értitek....:)
7/12 anonim válasza:
Szerintem is a szerelem évszaka.A fák virágba borulnak,a virágok nyílnak és az a fincsi napsütés.Áhh... de várom:D
L18
8/12 anonim válasza:
Mi télen jöttünk össze a párommal. Sztem hülyeség.
9/12 anonim válasza:
van benne valami. tegnapelőtt egész nap állta farkam, ilyen nem szokott velem előfordulni.
10/12 anonim válasza:
Hát nagyon remélem, mert kezdek bekattanni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!