Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebben valami igazság?
Van egy srác,akit szeretek,és nem tudom,hogy én tetszem e neki...De szerintem igen,mert múltkor majdnem hazáig kísért:)
Jóba vagyunk,sokat beszélgetünk...
Valamelyik nap felvett msnre a legjobb barátja,és azt mondta,hogy bejövök neki(mármint a barátjának)..
De közbe a srác,akit én szeretek,folyton kérdezgette,hogy na mondta-e már?!?!...
A tesóm azt mondta,hogy ez az egész meg volt beszélve nekik,hogy én lekoptatom-e a barátját vagy nem..Szerintetek ez lehet?
bocsi,ha értelmetlen lett:)
én:15/L
srác:16/F
avagy bejösz mind a 2ő srácnak és amelyiket választod az lesz a Tiéd, elég érdekesen fogalmaztam meg pff..
nahh meg ha a srácnak tetszelk aki szerete téged minek játszik ilyen gyerekes módon..
*ha a srácnak tetszel akkor miért nem mondja meg ..
ezt akartam írni xD
Wite
hát nem tudom...:S
azért köszi a választ:)
1. Van pofád gondolom.
2. Tőle kellene érdeklődni.
3. Ilyen kérdésre nem lehet értelmes választ adni.
4. Szerintem csak meg akar húzni.
1. Mert neked nincs...(gondolom).
2. Nem tudom,hogy Te mit szólnál hozzá,ha valaki odamenne hozzád(ilyen esetben).
3. Olyantól,mint Te,nem is vártam:)
4. Biztos,hogy nem értetted jól a kérdést..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!