Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi az igazság? L/15
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves srác aki találkozott velem, aranyos volt, kedves, de akkor már volt barátnője, aztán a napokban mondta, hogy ő most boldog, nem hagyja el a barátnőjét, de jó lenne velem lenni, de éljem ki magam, csak ne legyek túl szerelmes, mert úgy is össze jövünk. Az egyik legjobb haverja is ugyanezeket mondja nekem. Aztán ma ennek a srácnak az egyik haverja azt mondta, hogy azt mondta neki ez a srác, hogy én neki nem kellek, boldog a csajjal, és még túl "kislány" vagyok, mármint testileg, hogy még nem lenne szex. Igaza van! De akkor miért hazudott a szemembe, hogy lesz még ebből valami??2011. nov. 14. 17:13
2/8 atilis válasza:
Mert csak meg akart ***ni. Majd jön olyan fiú is, aki értékelni fog, és nem csak arra kellesz neki. Amúgy én alapból nem tudom elképzelni, hogy csak 2. legyek egy kapcsolatban, sztem te sem. Nem állnék többet szóba vele, de előtte azért a barátnőjének elmondanám, hogy milyen fiúval is jár. Nehogy már csak neked legyen a sz*r.
3/8 MariskaHargitai válasza:
Azért hazudott, mert meg akar tartani tartalékba, hogy ha a mostani nője kidobja, akkor legyen kit dugni....
4/8 anonim válasza:
Amit írsz róla,az alapján elég egyértelmű,hogy csak egy dologra kellesz neki.
5/8 anonim válasza:
inkább szellemileg vagy még gyerek,hogy ilyeneket kérdezel!
6/8 anonim válasza:
homoszexuális kapcsolat lesz belőle
7/8 anonim válasza:
Volt egy ilyen pasim. :( Szédített, otthagyta a csaját, megdugott (előtte szűz voltam) és otthagyott... Aki kapcsolatban van és ilyeneket mond neked, ak melletted is ezt fogja csinálni másokkal!
8/8 anonim válasza:
drága kérdező!
esetleg,ha kukihiányod van..írj privátra és segítek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!