Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ebben van igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ebben van igazság?

Figyelt kérdés
[link] ezt lájkolta az a fiú aki nagyon szerelmes volt belém, de én ő belé nem. Később viszont elkezdett érdekelni, utóbbi időben csomószor ráírtam meg minden, de ő aztán nem érdeklődött irántam, mert hogy amelyik lányt érdekli az úgyis ráír...na azóta nem írok rá..nem fogok futni utána.
2011. máj. 28. 11:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

ez teljesen így van (legalábbis átlagba), csomó olyat látni gyakori kérdéseken is hogy; "volt egy fiú aki szeretett, de már nem és most úgy érzem többet érzek, mit csináljak..."

???

az ilyeneknek mondom hogy vetődj le az emeletről xD

2011. máj. 28. 11:33
 2/25 anonim ***** válasza:

Ne is!

Jobban jár.

2011. máj. 28. 11:34
 3/25 anonim ***** válasza:
persze hogy van benne igazság
2011. máj. 28. 11:36
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a helyzet: szerelmes volt, de visszautasítottad.

Most már neked kell hajtanod utána, és meggyőzni őt - ha szeretnél valamit.

Ez bizony fáradságba és IDŐBE is fog telni.

2011. máj. 28. 11:57
 5/25 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom én úgy érzem már mindent megtettem. Most akkor nyaljam a seggét?
2011. máj. 28. 12:01
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Gondolom ő is megtett érted mindent...most rajtad a sor :)
2011. máj. 28. 12:05
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Bírom az ilyen nőket ( inkább még csak lányokat...), akik elvárják, hogy a pasi kaparjon utánuk, akkor is, ha a nő rontotta el és most nagyon neki kéne tennie valamit.
2011. máj. 28. 12:09
 8/25 anonim ***** válasza:
Igen, ez igazából még egy baráti kapcsolatra is igaz, nem hogy párkapcsolatra. Ezzel nagyon jól kilehet deríteni, hogy ki mit akar a másiktól. Ha egyoldalú az érdeklődés, akkor miről van szó? Egy baráti kapcsolathoz, párkapcsolathoz két ember kell, ha csak az egyik szeretné, akkor füstbe ment terv. Szóval van benne igazság. :)
2011. máj. 28. 12:16
 9/25 A kérdező kommentje:

12:09-es!!

Bevallottam neki, hogy hülye voltam és elrontottam. Szerinted még mit kéne csinálnom?

Legalább vmi jelet adhatna, h nem hiába való lenne az érte teperés. Mondtam neki, h feleslegesen futok utána mire ő azt h dehogy.. mondhat bármit, ezt így nem hiszem el..

2011. máj. 28. 12:30
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi, hogy mennyire is szeretnéd őt megszerezni? :) Teszel-e egynél több próbát, vagy megpróbálod egyszer, és letudod, hogy ok akkor ennyi.
2011. máj. 28. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!