Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörték a szívem (megint). Miért tudják a lányok kihozni belőlem az önfeláldozó hülyét:S?
Térj át fordítottjára a dolognak.
Ha megtetszik egy csaj,akkor rögtön az elején mond ezt el neki,ne barátkozz,legyen egyértelmű,hogy te igenis férfiként közeledsz.
Kipróbálod néhányszor,levonod a következtetést erről a fajta megközelítésről is és kidolgozod a te lassú víz technikád és az általam ajánlott durr bele technika közötti arany középutat.
Honnan írsz, és hány éves vagy?
20/l
Budapest 19/f
Hát volt olyan is hogy azonnal megmondtam meg hogy taktikázni próbáltam... de nem jött be. És ezeket a barátságokat én "végigudvaroltam" szóval én nyitok csak ők meg nem törődnek vele....
Ujabb delikvens...
Masokkal ellentetben en nem nyugtatlak azzal,hogy biztos a csajok voltak ribik,meg hogy az elet unfair,es majd biztos jon egy aranyos lany,aki ertekeli a szemelyiseged,mert ez maszlag."A hiba az On keszulekeben van."
A leiras alapjan tipikus jofiu vagy,es puncsolsz hogy szeressenek.Csakhogy ez nem igy mukodik.Egy lany szeretetet es vonzalmat nem lehet megvasarolni ugy,hogy mindenaron kedveskedsz neki,igazat adsz,egyetertesz,stb.Ezzel csak azt mutatod ki,hogy gyenge vagy es kiehezett,es hogy a lanyt tobbre tartod magadnal.Marpedig ez nekik lohaszto.
Tudom,paradox,de a legtobb csaj osztonosen arra gerjed,ha egy ferfi magasabbra ertekeli onmagat naluk.Es ez nem azt jelenti,hogy legyel bunko es tiszteletlen,hanem hogy legyel tokos,legyen meg a sajat velemenyed es ne akarj mindenaron megfelelni nekik,hanem Te iranyitsd oket.
Hol hallottal olyat,hogy egy lany azert szeressen bele egy sracba,mert az rendes es udvarias?En soha,sehol.A lany vonzalmat az valtja ki,ha a meglatja benned a ferfit,aki hatarozottan vezeti ot,aki biztonsagot ad,es megmondja,mit csinaljon o (a no).
Ha kiteszed szived-lelked,azzal csak azt mutatod ki,hogy ketsegbeesetten szukseged van a lanyra= nem vagy alfa,nem vagy sikeres,nem vagy jo befektetes egy lanynak.Nem csoda,hogy fakepnel hagynak.
Ha csajozni akarsz,ideje,hogy lelazulj,es hogy leszalljanak a tokeid.Melegen ajanlom Vin DiCarlo Attraction Code cimu konyvet,nagyon sok mindent tanulhatnal belole.
Szerintem te magad is megválaszoltad.
önfeláldozó hülye .....
Szánalmas,hol van manapság a férfi büszkeség???
Kb a béka segge alatt,szedd össze magad.
A kevesebb néha több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!