Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van itt most akinek összetörték a szívét?
Figyelt kérdés
Ha gondoljátok írjátok le mi bánt, nekem is segítene. :(2010. nov. 13. 16:29
1/11 anonim válasza:
Én csak egy hülye vagyok, mert két évig volt mellettem egy lány, aki fel sem tűnt igazán addig, majd amikor megtetszett pont akkor lett barátja.
2/11 anonim válasza:
nekem nem törték össze a szívem... összetört magától. értsd úgy, hogy szerencsétlen semmi nem csinált, sosem ígért, sosem mondta hogy kellek neki én mégis elhitettem magammal. nem jó érzés...
téged mi bánt? meséld el, hátha az segít valemynnit..
3/11 anonim válasza:
nekem most elég rendesen összetörték a szívem :S
17/f
4/11 anonim válasza:
Mondhatjuk, hogy a szívem maradandó károsodást szenvedett.
5/11 anonim válasza:
Nekem rendszeresen szokták. Annyi a bűnöm, h csúnya vok.
6/11 A kérdező kommentje:
mennyi ember :(((
2010. nov. 13. 16:54
7/11 A kérdező kommentje:
másik kérdéshez írtam, bemásolom: szakított velem a barátom 7 hónap után aztán újra összejöttünk 4 hónap után..nem kellett volna már belátom. tegnap előtt elég bunkó módon szakított velem. 2,5 évet jártunk. 17/L
2010. nov. 13. 16:56
8/11 anonim válasza:
Nekem nem összetört, inkább porrá omlott... :'(
9/11 anonim válasza:
Nekem nem csak a szívem tört össze hanem a lelkem is darabokra esett.benne volt minden reményem vele képzeltem el mindent annyira szerettem/szeretem.és egy darabig biztos nem leszek az az életvidám ember aki voltam.
10/11 A kérdező kommentje:
sajnálom. ugyanígy érzek :( mindenkinek kitartás!
2010. nov. 13. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!