Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtek már egyszer és félek, hogy újra megtörténik. Mit tegyek?
A jelenlegi barátommal lassan fél éve vagyunk együtt...és minden klappol... de nagyon félek, hogy elveszítem.. az előző barátom 8 hónap után kirakott mert összejött egy másik lánnyal..nem vallotta be de szerintem megcsalt... azóta megbánta...és kapar visszafelé... de engem egy cseppet sem érdekel.. és a mostani barátom is hasonlóan járt az előző barátnője 5 hónap után dobta...mert már nem szerette... de most ő is elindult visszafelé... folyton üzeneteket küldd neki... és én félek, hogy visszamegy hozzá... vagy gondol rá... vagy hiányzik neki... az előző barátom sok mindent elvett tőlem... alig bírok bízni, hinni, az önbizalmam is szétcseszte... és a barátom volt nője még provokál is engem.. hogy kiír az egyik közösségi portálon ilyen hülye szöveget... aztán ránéz az adatlapomra...a szöveg egyértelműen az én barátomnak szól... mondjátok meg mit tegyek...
előre is köszöni : egy összetört lány.
Beszélj a barátoddal.
Mondd el neki, hogy mitől félsz, és mondd meg neki azt is hogy szereted.
Ha elhagy téged akkor nem érdemes rá, hogy veled legyen.
Ez a hűség próbája lesz.
Együtt érzek veled,velem a barátom 1 év tán szakított hasonló okból. Lelkileg teljesen kivagyok,pedig ennek már 3 hónapja. Igazából az ilyen helyzetben tehetetlen az ember. Ha tényleg fontos vagy neki és szeret,akkor úgyis veled marad, ha meg nem akkor nem Ő a te igazi párod hidd el. Tudom,hogy nagyon nehéz:( én is majd belepusztolok,mert szeretem.
A csajjal meg ne foglalkozz, az ilyenek szánalmasak..
Remélem minden jól alakul, és fel a fejjel!:)
22/L
Engem is ugyanúgy összetörtek, mint téged, és nem is tudok belekezdeni új kapcsolatba. Már lassan 10 hónapja. Félek, hogy újra olyannal kerülök össze, aki hazudik, becsap és dob x hónap után. Egyenlőre én hanyagolom a kapcsolat témát, és talán egyszer összetalálkozok egy rendes fiúval, aki viszont szeret. Mást nem tehetek...
Most nem azért, de miért kacsingat visszafelé a mostani barátod, mikor vagy neki??? Én a helyedben beszélgetnék vele. Ha még akármelyikőtök érez valamit az ex iránt, lehet, hogy lazábbra kéne venni a dolgot a sérülések elkerülése végett...
AkkOR neked sem lehetett valami könnyű így 5 év után. Ekkorát csalódni egy emberben.
Amúgy én próbálom lekötni magam mindig, de ez a reggel felkelős dolog valahogy nem megy,mert ahogy kinyílik a szemem Ő jut eszembe, tudat alatt (+én is lefogytam pár kilót). Az eszem tudja h jobbat érdemlek..
Lehet tényleg ismerkedni kellene az elvonná a figyelmem, csak eddig valahogy sehogysem szántam rá magam.
(22)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!