Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összetörtek már egyszer és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörtek már egyszer és félek, hogy újra megtörténik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A jelenlegi barátommal lassan fél éve vagyunk együtt...és minden klappol... de nagyon félek, hogy elveszítem.. az előző barátom 8 hónap után kirakott mert összejött egy másik lánnyal..nem vallotta be de szerintem megcsalt... azóta megbánta...és kapar visszafelé... de engem egy cseppet sem érdekel.. és a mostani barátom is hasonlóan járt az előző barátnője 5 hónap után dobta...mert már nem szerette... de most ő is elindult visszafelé... folyton üzeneteket küldd neki... és én félek, hogy visszamegy hozzá... vagy gondol rá... vagy hiányzik neki... az előző barátom sok mindent elvett tőlem... alig bírok bízni, hinni, az önbizalmam is szétcseszte... és a barátom volt nője még provokál is engem.. hogy kiír az egyik közösségi portálon ilyen hülye szöveget... aztán ránéz az adatlapomra...a szöveg egyértelműen az én barátomnak szól... mondjátok meg mit tegyek...

előre is köszöni : egy összetört lány.

2010. nov. 25. 13:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a barátoddal, h. ő mit érez.Egyértelmű h. ha azt a másikat választja neked el kell engedni,mert az ő boldogsága nem hozzád húz,de ha szeret és megérti h. az a lány csak játszik vele, akkor nem fog lelépni.
2010. nov. 25. 13:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
attól, hogy rettegsz nem lesz jobb. A jövőbe nem látunk. ha a pasid el akar hagyni a régi nőjéért, akkor úgy is elfog. ha nem akar, akkor biztos veled marad. viszont a rettegéssel,a feszültséggel, vagy a féltékenységi jeleneteiddel el tudod riasztani őt. Viszont ha elhagyna mégis, azzal vigasztald magad, hogy hál istennek megszabadultál tőle, mert nem ő volt az igazi. de ne stresszelj, mert ha az exe megtudja, akkor még inkább rád mászik. Azt meg szard le, hogy miket irkál rólad. esetleg változtasd meg a számod, hogy ne éljen vele vissza.
2010. nov. 25. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Az önbizalmad valóban romokban van sajnos. Ez látszik elsőre. Mindenképp tisztázd a pasiddal, hogy ő mit akar. Ha egyértelműen kitart melletted, kérd meg, hogy szerelje le a volt nőjét egyszer és mindenkorra. Légy egy kicsit talpraesett és határozott, különben sérülni fogsz megint. Ha a barátod tényleg szeret, mindent meg kell hogy tegyen annak érdekében, hogy biztonságban érezd magad mellette.
2010. nov. 25. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Beszélj a barátoddal.

Mondd el neki, hogy mitől félsz, és mondd meg neki azt is hogy szereted.

Ha elhagy téged akkor nem érdemes rá, hogy veled legyen.

Ez a hűség próbája lesz.

2010. nov. 25. 14:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Együtt érzek veled,velem a barátom 1 év tán szakított hasonló okból. Lelkileg teljesen kivagyok,pedig ennek már 3 hónapja. Igazából az ilyen helyzetben tehetetlen az ember. Ha tényleg fontos vagy neki és szeret,akkor úgyis veled marad, ha meg nem akkor nem Ő a te igazi párod hidd el. Tudom,hogy nagyon nehéz:( én is majd belepusztolok,mert szeretem.

A csajjal meg ne foglalkozz, az ilyenek szánalmasak..

Remélem minden jól alakul, és fel a fejjel!:)

22/L

2010. nov. 25. 14:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Engem is ugyanúgy összetörtek, mint téged, és nem is tudok belekezdeni új kapcsolatba. Már lassan 10 hónapja. Félek, hogy újra olyannal kerülök össze, aki hazudik, becsap és dob x hónap után. Egyenlőre én hanyagolom a kapcsolat témát, és talán egyszer összetalálkozok egy rendes fiúval, aki viszont szeret. Mást nem tehetek...

Most nem azért, de miért kacsingat visszafelé a mostani barátod, mikor vagy neki??? Én a helyedben beszélgetnék vele. Ha még akármelyikőtök érez valamit az ex iránt, lehet, hogy lazábbra kéne venni a dolgot a sérülések elkerülése végett...

2010. nov. 25. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:
a válaszoló 22 éves lánynak írom: aha reggel úgy kelsz fel, hogy már nem érdekel és minden ok happy vagy, akkor rövid idő alatt túl leszel rajta. de ha minden reggel úgy kelsz fel, hogy megint egy sza..r nap, akkor még sok hónapig szenvedni fogsz. saját magad irányítod a közérzeted. hallgass rám 5 év után kaptam hasonló pofont, bár én hagytam ott, mert az öt év alatt minden héten más nővel csalt meg. szó szerint hetente. és a pozitív gondolkodás segített, csak mondogattam magamnak, hogy ő nem érdemel meg engem és egyik hétről a másikra jobb lett, (pedig borzasztóan éreztem magam, lefogytam jó pár kilót). Élveztem, hogy szingli vagyok és azt csinálok amit akarok. de a legjobb megoldás egy új pasi, hacsak találkozgattok már az is sokat jelent, nő az önbizalmad. hallgass rám
2010. nov. 25. 14:11
 8/13 A kérdező kommentje:
a barátom azt mondta, hogy a volt nője nem érdekli és ne butáskodjak már mert imád. és ezt el is hiszem... tényleg isteni vele minden. csak mégis félek, hogy elvesztem. pedig semmi okot nem ad rá.
2010. nov. 25. 14:27
 9/13 A kérdező kommentje:
a barátom nem kacsingat... myvippen jönnek a levelek... azt mondja el se olvassa.. őt nem érdekli.. csak én félek tőle. a barátomban 100%ig biztos vagyok... ő engem szeret. szóval nem az ő viselkedésétől félek... hanem... magam érzem talán kevésnek.. mármint én nagyon szeretem... ajj nem tudom hogyan mondjam el... semmi okot nem ad rá én mégis rettegek talán így a legegyszerűbb kifejezni. le se szarja azt a pi.csát. aki fél.. az én vagyok...
2010. nov. 25. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:

AkkOR neked sem lehetett valami könnyű így 5 év után. Ekkorát csalódni egy emberben.

Amúgy én próbálom lekötni magam mindig, de ez a reggel felkelős dolog valahogy nem megy,mert ahogy kinyílik a szemem Ő jut eszembe, tudat alatt (+én is lefogytam pár kilót). Az eszem tudja h jobbat érdemlek..

Lehet tényleg ismerkedni kellene az elvonná a figyelmem, csak eddig valahogy sehogysem szántam rá magam.

(22)

2010. nov. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!