Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire közeledhetek én most a srác felé? Már sokszor összetörték a szívem, ezért kicsit félek is.
Bocsánat ha kicsit hosszú! :$
Fiatalabb nálam a srác :) Egy buliban találkoztunk kb egy hónapja, és amolyan "ismerős ismerőse".. :)
Séta közben odajött hozzám, megkérdezte hogy hívnak meg ilyesmiket, és utána szinte egész végig mellettem maradt, beszélgettünk mindenféléről és sokat röhögtünk, meg feltűnően udvarias gesztusai is voltak, pl. amikor megkérdeztem hogy kihozná-e nekem valaki a táskám a ruhatárból szó nélkül elvette a kezemből a kártyát és kihozta (például)
És a búcsúzásnál véletlenül majdhogynem csók lett a pusziból, mert pont akkor és úgy fordította el a fejét másik oldalra.. :D
Aztán felvett msn-re, mert megígértem neki, hogy kap tőlem csokit, elkezdtünk beszélgetni, és már eleve ahogy beszélgettünk már "más" volt vagyis piszkáltuk egymást nagyon sokat, meg pl amikor azt mondtam, hogy másnap jöjjön fel, félreértette, és azt kérdezte hogy miért jöjjön el hozzánk.. :D Mondtam hogy elírtam, elég lesz az msn :D Erre ő: egyelőre... :D
Másnap pedig például közöltem, hogy mennyire nem szép nőket tudnak néha berakni bizonyos férfimagazinokba (:D), erre azt írta nekem hogy "te kellenél oda :D:P:D"
Aztán amikor odaadtam neki a csokit sajnos csak kb 5 percre találkoztunk, végig vigyorgott rám, kérdezte hogy telt a napom, ja és a csoki egyik felét visszaadta nekem :D ennek kicsit kevesebb mint egy hete, mert elutazott 2 napra. Azóta nem láttam msn-en.
Kérdés, hogy írhatok-e neki most én, kereshetem-e? Tényleg, őszintén meg szeretném ismerni őt rendesen, legelőször is barátként :) Persze tetszik is, de hát az ugye még nem minden... :)
Igen értem :) Csak arra gondoltam, hogy egyszer írok neki (pl facebookon) hogy a közeljövőben valamikor várható-e a felbukkanása msn-en? :) És akkor egyszer így beszélünk.. értitek.. és akkor a többit már rá bízom :P
Meg pl amikor utoljára találkoztunk (múlt hét csütörtök) is ő jött el az én sulimhoz :D
szerintem ne csak rá bízd.
nekem a barátnőm szóvá tette hogy mért ő az aki mindig rám ír MSN-n..hogy én mért nem írok rá...
azt már meg se mertem neki magyarázni hogy ha én elkezdek wow-ozni akkor 3-4órán át se hall se lát leszek:)
tehát szerintem, néha néha te is keresd őt. éreztesd vele hogy érdekled, és te is teszel valamit a kapcsolatért.
valami hasonló szavakkal élt a csajom is..:)
a teccik érteni dolog már nem tudom honnan ragadt rám..:D
Okés! Köszönöm :) Igen én is erre gondoltamcsak bennem van a félsz..a korábbi csalódások miatt..
Pedig néha tényleg a lányoknak kell rásegíteniük, a fiúk nagy része néha olyan nyuszi tud lenni.. :) (bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!