Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog hogy 18 évesen még nem volt fiúm?
18 éves vagyok. 19 leszek.
nem voltam még egy buliba sem soha, nem azért mert nem engednek csak egyszerüen nincs kedvem és nem szeretek táncolni. a arátnőim mindig hivnak de én nem szeretem az ilyen helyeket. még soha nem volt baártom és még soha nem csókolóztam. :(
elnézem a 14 éveseket sőt a fiatalabbakat és ők már kézen fogva járkálnak fele nem szűz, mindenhéten berúgnak, drogoznak, smárolnak uton utfélen.
ez a normális? és akkor én mi vagy?:D
Nyugi nem te vagy az egyedüli ilyen problémákkal, nekem se volt (én 22 éves fiú vagyok)
még szexuális kapcsolatom bár smárolni smároltam már.
A bulik se igazán vonzanak, inkább sportolok mint inni járjak. Tulajdon képen nem is érdekelnek a nők inkább a
saját jövőmre összpontosítok,hogy rendbe legyen az életem
és ha éppen jön valaki akkor persze jöhet, de számomra ez
nem létfontosságú.Neked is ezt javaslom, figyelj oda magadra hogy rendbe legyen az életed a többi meg majd jön magától nem kell elkeseredni.Szerintem ez a pozitív hozzá állás.
nekem is 18,5 éves koromra lett barátom...
Úgyhogy nem vagy egyedül ,meg még sokakat ismerek ugyanígy, fiút, lányt.
A 14 éves a nem normális,az biztos!
18:51
igen.
én is így vagyok csak én még most fogom betölteni a 17et :D
a környezetembe már mindenkinek volt pasija, meg volt az első csók meg stb. mondogatják, hogy mikor fogok már ki vmi pasit, lehetett volna rá alkalom h legyen csak nem volt meg az a különleges érzés iránta.. szal nembaj h nem feküdtél össze "fűvel-fával", járj el társaságba és ennek nem feltétlenül bulinak kell lennie hanem csak a haverokkal,barátokkal ki a városba hülyülni meg minden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!