Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hordozhatnak nemi betegsegek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hordozhatnak nemi betegsegek olyan emberek akiknek meg soha nem volt sexualis kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
En es a baratom nemreg fekudtunk le egymassal.O volt nekem az elso, es en is neki. Megis.. lett valami bajom. Felek nehogy HPV virusos fertozes legyen mert nem vagyok beoltva mehnyakrak ellen. Ugy tudtam ha meg nem volt senki az eleteben nem hordozhat efele betegseget,vajon megis? Nagyon felek es banom, hogy nem oltattam be magam a szeretkezes elott. Lehetseges, hogy tenyleg tolle kaptam el valamit? (neki is van valami elvaltozas a nemiszerven de azt hittem az csak szepseghiba)
2011. máj. 16. 00:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Barcsak tenyleg ne lenne semmi bajom. Komolyan ha vege lesz ennek az egesznek es megnyugszom, hogy az internet roszul informalt azonnal megmondom edesanyamnak oltassunk be mar mert itt az ideje. Nem jatek.
2011. máj. 16. 09:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Nallad sem voltak soha problemak, igaz? se a kapcsolataidban? es mindig is ott voltak a bizgentyuk.nem?
2011. máj. 16. 09:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, a HPV oltás nem véd a vírus összes vállfajától, mivel több száz is van.

Igazából a HPV vírusok többsége nem olyan veszélyes, és egészséges életmóddal, vitaminok és ásványi anyagok nagy arányú bevitelében könnyen kordában tartható.

Ettől függetlenül beadhatod az oltást, csak gondolom szóltam, hogy attól még lehetsz HPV-s szóval szűrésre mindenképpen járj el rendszeresen.

2011. máj. 16. 14:04
 14/17 A kérdező kommentje:
A valasz elso resze nagyon megnyugtatoan hangzott, a masodik resze... hat igen, teljesen egyetertek veled, ezert is felek. Ma elvittuk a levett mintat a laborba, epp vizsgaljak, holnapra talan meg lesz az erezmeny. Remenyeked, hogy tenyleg nem komoly es nem HPV virust kaptam el hanem csak valamilyen fertozest.
2011. máj. 16. 14:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Igen, ott voltak mindíg is a kukimon a bizgenytűk, nem okozott sha esenkinek problémát!

De ha nem vagytok biztosak, mutassátok meg dokinak a brátodat!

Mit mondott a doki, gondolom nőgyőgyásznál voltál!

A viszketés az szerintem csak gomba vagy fertőzés lehet, nem komoly!

28F

2011. máj. 17. 00:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. máj. 18. 18:49
 17/17 kiskuka válasza:
ami a abarátodnak van az van az en baratomnak is az csak szépséghiba de ami neked van h csip a pisi az hüvelygyulladás doki :)
2013. márc. 6. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!