Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok fiatalemberek (20+), akiknek a másik nemmel még sosem volt semmiféle kapcsolatuk hogyan álmodoznak a szerelemröl?
első: Nem volt gáz ezeken elmélkedni?
Mondjuk én lány vagyok, kicsit a romantikát is csípem, mégsem a gyertyafényről álmodozom esténként, hanem állatias szexről.mErt erre vágynék.
de az ugye megvan, hogy a ringyók nem smárolnak a kuncsafttal?
én szerencsére ölelgethettem már nöt (szépet) és csokolhattam is, de ugyanolyan szerencsétlennek érzem magam, mint akinek totál 0 az élménylistája.
22 éves srác vagyok . életemben nem csókolóztam még és igen , szúz is vagyok .
eddig a másik nemmel való legmélyebb élményem egy baráti ölelés volt , amit azért megbecsülök magamban .
én totál szerencsétlennek érzem magam emiatt és kezd kissebség komplexusom is kialakulni , mert már minden ismerősőmnek több tapasztalata van , mint nekem , ami ugye gyakorlatilag nekem egy nagy nulla eddig.
Minden egyes nap álmodozok a szerelemről , várom a napot , mikor végre összejön majd a dolog . nem vágyom sokra , nem akarok megfektetni minden lányt , nekem már egy sima egyszerü rövid csók is kib@szottúl jól esne .
Nem vagyok nyomulós tipus , ez abból adódik , hogy nyomúltam már eleget és akkor sem jártam több sikerrel , hanem rendre mindig csak megbántottak .
Álmodok-e olyanról , hogy lányt ölelek , csokólok , vagy ilyesmi, mikor még sosem tettem ? aha igen szoktam néhanap. persze nem túl gyakran sajnos . szeretem azokat az álmokat , egészen addig , amíg véget nem ér és rá nem döbbenek , hogy csak egy szaros álom volt , amit valószínüleg azért generált az agyam , hogy kis vígaszdíjam legyen , vagy valami ilyesmi :D
na de mind1
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
ezt a kérdést tettem fel , miközben ráakadtam erre .
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!