Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hordozhatnak nemi betegsegek olyan emberek akiknek meg soha nem volt sexualis kapcsolatuk?
Tudtommal HPV fertőzés elég gyakran ha nem is mindig, de tünetmentes, de engem is érdekelne, hogy szűznek lehet-e HPVja.
Én azt hallottam, hogy nemi életet nem élőknek P1 szokott lenni a lelete, de most nem tudom, hogy ez hogy változik ha nemi életet élnek egy másik szűzzel :/
Pontosan milyen tüneteid vannak?
És a barátodnak mik azok a szépséghibák?
Neked is olyanok lettek mint neki?
Pontosan milyen tüneteid vannak?
És a barátodnak mik azok a szépséghibák?
Neked is olyanok lettek mint neki? A baratomnak kicsi hogyagocskak vannak a himvesszo makkja peremen (Utannaneztem a neten, talaltam is rolla kepet [link] EZZEL A SZOVEGGEL:A vírusos eredetű papillomatosist nem tartjuk rosszindulatúnak, mint az előbbi betegséget, egyszerűen "kozmetikai hiba" a sok, apró növedék a makk peremén fiúkon, férfiakon. Igazán nem is lehet vele mit kezdeni, mert még többszörös leégetés után is visszanőnek a kis papulák, akár az ujjlenyomat barázdái. A kezelés kellemetlensége nem áll arányban a tünetek ma ismert ártatlanságával. )Nekem is hasonlo holyagocskak lettek a kicsi szemerem ajkaimra. Nagyon viszket,csip a vizeletem es meg faj bele. Fennebb amit bemasoltam irja, hogy azt egy virus okozza:Papillomatosis es ez egy fajta viruscsalad a HPV fertozesekbol.
A kukin sok férfinak vannak ilyen papilobizgentyűk, nekem is, de az nem fertőző és teljesen normális!
A puncidon hogy mit kaptál el, majd a doki megmondja, de ne aggódj, biztos nem nagy a baj!
Nem voltál esetleg strandon, ott is elkaphattál valamit!
A barátodat is vizsgáltassátok meg szerintem!
Még egy dolog: esetleges fertőzéseknek szokott lenni bizonyos lappangási ideje, így lehet csak azért jött most ki!
A barátod hűséges egyébként, vagy nem volt korábban problémája?
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!