Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóznátok egy olyan pasival akinek van barátnője, de már a végét "rúgja" a kapcsolatuk?
Tudod, én is sokat gondolkoztam már ezen!
Igazándiból, annak van elszámolni valója aki kapcsolatban van.
Azt hiszem korrektebb, ha akinek kapcsolata van lezárja, mielőtt ilyet tesz, hogy ne alázza meg a párját, de igazándiból amikor már a fejünkben megfordul a gondolat, hogy mással lennénk, azaz igazi vége vminek...de tisztább, ha feleslegesen nem bántjuk a másikat.
Azt hiszem szeretném én is, hogy zárja le a kapcsolatát előbb, de nincs tragédia ha elragad a hév...
Inkább az a kérdés, hogy miért nem lép ki, ha valóban haldokló a kapcsolat, nem?
Sima ügy! Én is megtettem! Nem is egyszer, sőt a végén még le is feküdtünk, pedig együtt volt még a bnőjével (több, mint 4 éve). Persze nem miattam lett vége a kapcsolatuknak, és azóta másik kapcsolata van a srácnak... Egyáltalán nem érzem magam ezért ribancnak vagy akármi.
Ha jól esik, tedd meg :D És ne törődj mások véleményével, főleg ne itt gyk-n, mert így név nélkül mindenkinek nagy a szája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!