Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya a puncim mit lehet tenni? :/
Képet nem találtam google-n a sajátom meg nem fényképezem le mert nem vagyok hüye...
Kb olyan mint az 5ös v talán a 28as.....mostanában az olyan a menő mint a 10es v 24es....ha lesz barátom emiatt lehet dobni fog?...
Mit tegyek hogy változtathatok a puncim "formáján"?
Ty a válaszokat
hú, tini koromban én is sikeresen bebeszéltem magamnak, hogy csúnya a p*ncim! annyira, hogy nem voltam hajlandó világosban levenni a bugyimat. aztán felnőttem, elfogadtam magamat és rájöttem, hogy tök átlagos :)
azt azért bevallom, hogy úgy gondolom nincs szép p*unci :D nyilván a pasik ezt a fa*kakra mondják.
senki nem fog kidobni azért mert teljesen átlagos van neked. a baj ott van, hogy ezt belesulykolják a lányokba azok meg mint a hülyék rohannak a sebészhez levágatni a kisajkaikat. nem baj ha utána borzalmas fájdalmaik lesznek és lehet elb....ák és soha nem lesz jó a szex.
life networknek volt egy műsora, talán ez is volt a címe. nézd meg!!! nagyon tanulságos és mutatnak benne egy p*nci szobrot, talán 40 nő állt modelt hozzá, nézd meg és rájött, hogy nincs veled semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!