Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya a puncim mit lehet tenni? :/
Képet nem találtam google-n a sajátom meg nem fényképezem le mert nem vagyok hüye...
Kb olyan mint az 5ös v talán a 28as.....mostanában az olyan a menő mint a 10es v 24es....ha lesz barátom emiatt lehet dobni fog?...
Mit tegyek hogy változtathatok a puncim "formáján"?
Ty a válaszokat
én nem attól félek, mer leszrom, csak ha msot oda terelem a figyelmet... akkor azthiszem eszembe fog jutni...namindegy
szóval ott tartottunk hogy a kamionsofőr munka hátrányai...XDD
egyébként tényleg marhára gondolkodom, hát tegnap szőrtelenítettem de kajak nem tudnám megmondani. szerintem egyik sem...:D
Nektek melyikek tetszenek ha mégis választani kéne?
Nekem 1 és 12
12?! az úgy néz ki mint egy rongyosnyelvű négerszáj oldalról:D
hát nem tudom, itt valahogy mind annyira gusztustalan... élőben nem tűnt ilyen rondának az enyém legalábbis. talán a 25-ösnek adnék egy borotvát, akkor még esetleg. még a 23as se annyira borzadály... hát nem tudom. a nagyon nagyok és rojtosak azok nem szépek, a többinek meg vhogy olyan természetellenes formája van :D najo nem értek én a p*nákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!