Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya a puncim mit lehet tenni? :/
Képet nem találtam google-n a sajátom meg nem fényképezem le mert nem vagyok hüye...
Kb olyan mint az 5ös v talán a 28as.....mostanában az olyan a menő mint a 10es v 24es....ha lesz barátom emiatt lehet dobni fog?...
Mit tegyek hogy változtathatok a puncim "formáján"?
Ty a válaszokat
jesus...az emberek micsoda problémákat gyártanak maguknak.
mit tudsz tenni? el tudod fogadni.
ha úgy állsz a fiú elé hogy "bocsi tudom hoyg ronda" naná hoyg fel fog neki tűnni.
de ha hanyatt vágod és olyan éjszakát adsz neki mint még soha, hidd el két orgazmus között eszébe nem fog jutni hogy hogy néz ki a puncid.
cseszdmeg most rám is rám jött a kiíáncsiság...
na de ignorálni kell a témát mert régen volt szex aztán mi lesz itt ha magamra szorulok, az kellemetlen:D
Szamóca:
Tényleg kellemetlen lenne ha kiábrándulnál magadból! Ne tedd, álljunk ellen együtt h megnézzük, hányasok vunk!! Benne vagy? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!