Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha csúnya a puncim :S?
Figyelt kérdés
nem ilyen szép mint pl ez: [link]
Hanem így kiáll kicsit és a belső hártyák is rétegződnek és az is kilátszik :S olyanról nem találtam képet, de remélem érthető. Ez nagyon ciki? Vagy sok embernek ilyen?
2010. nov. 22. 21:51
2/28 anonim válasza:
ez nem csúnya, hanem egy kövér csaj nunija!
3/28 anonim válasza:
Csúnya punci nincsen, csak válogatós faszi.
4/28 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér, kifejezetten vékony vagyok. csak hát ilyen lógós a puncim vagy nemtudom milyen :S
2010. nov. 22. 22:11
5/28 anonim válasza:
Nem,miért lenne baj?:)
Hány éves vagy?gondolom ilyen 15nél több nem vagy.Ne aggódj ezeken!
6/28 anonim válasza:
meg kell mutatnod nekem kamba,majd eldöntöm.
PedoMaci.
7/28 anonim válasza:
Megnyugtatlak. Igaz amit az előző pár értelmes ember írt. Ronda punci nincs. :3 Aki meg azért fog elhagyni, mert nem tetszik amit lát, az egy f@szkalap. :)
8/28 anonim válasza:
Ez egy dagadt homlokos puni... ennél még a kilógós is szebb.
9/28 anonim válasza:
Először nem azt látja meg, ha egy csöpp eszed van. Ha megkedvel, megszeret, akkor nem a puncid miatt szeret majd.
Ha azt mondja hogy szeret, de "emiatt" elhagy, akkor hazudott, mert soha nem is szeretett.
Amúgy ne becsüld alá a férfiakat. Lehet, hogy pont az izgatja majd fel hogy "olyan" (nem tudom milyen lehet), mert sok embernek az jön be, ha valami nem olyan, mint a "másé".
Éééééééérted???
10/28 anonim válasza:
Nincs ronda punci, csak szőrös és igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!