Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha csúnya a puncim :S?
Figyelt kérdés
nem ilyen szép mint pl ez: [link]
Hanem így kiáll kicsit és a belső hártyák is rétegződnek és az is kilátszik :S olyanról nem találtam képet, de remélem érthető. Ez nagyon ciki? Vagy sok embernek ilyen?
2010. nov. 22. 21:51
11/28 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy csúnya! Tegyél föl képet olyan punciról, mint a Tiéd!
12/28 anonim válasza:
Tegyél egy képet olyanról, ami olyan mint a tiéd, ne ilyet..
13/28 A kérdező kommentje:
2010. nov. 23. 17:06
15/28 anonim válasza:
aztak*rvaistenit milyen punci ez te jó isten hát ez valami génkezelt vagy mi a rák?
16/28 anonim válasza:
Pedig ez jó ;-) Nem kéne aggódnod:D
17/28 anonim válasza:
válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:05
Remélem azt vágod hogy ez egy összezárt lábakkal készült kép és igy néz ki?;Ddurván nagy tevepata:|
18/28 A kérdező kommentje:
az utsó nem tudom mit akar mondani de a tevepata az az amikor bevág a gatya a punciba szóval az semmiképp sem :D
2010. nov. 23. 20:44
20/28 anonim válasza:
igen de képzeld el ha ebbe vág bele hát ez szinte már előre áll:Dnem mondom hogy csúnya, csak még életemben nem láttam ilyet és ehhez hasonlót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!