Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök annyira szeretem, mit tegyek?
Volt barátommal 2 hónapig jártam én igazán szeretem őt még mindig, de megcsalt egy lánnyal, akivel most kavarnak.
A lány írogat neki facebook-ra hogy Boldog vagy? :-) stb mosoly fejecske, én pedig majd belehalok hogy elvette tőlem :( hogyan léphetnék túl rajta már 1 hete vége
szerintem ne fuss olyan szekér után, ami nem akar fölvenni! másik dolog, a facen van olyan beállítás, hogy el tudod tüntetni a postjait, és így nem fogod látni, miket írkálnak egymásnak..
és komolyan. kösd le magad valamivel.. aztán ahogy múlik az idő, egyre jobb lessz minden.. hidd el, tapasztalatból írom...
ez a srác egy se**fej..fujj..hogy lehet ilyen? meg sem erdemel téged...ha most tehetnem,odamennek hozza,és lekevernek neki egy jo nagyot:DD
amőgy ugy könnyebb elfelejteni,ha kisirod magad,aztan egy jo nagy,habos vizben a kadban gondlokodsz,ammeddig csak kedved tartja,h miket csinaltal,mielőt ezzel a sraccal összejöttel...nehez lesz,de majd tulteszed magad rajta. és!! ne lesd minden mozzanatukat facebookon,mert ugy mégnehezebb-hidd el nekem,ez csak ront a helyzeten!
rajzolj sokat,menj a barataiidal,uncsitesoddal vhova,és ha eddig szoktal,most eszedbe ne jusson sirni nekik,meg megmutatni,h mennyire szomoru vagy!:) éassanak egy visamsaggal,energiaval teli lanyt,és megfognak lepődni:) és ha rá gondolsz,csak igyekezz arra gondolni,h fujjmá,biztos máma hasmenese volt xDD
ja és önbizalom!! én nemreg mentem at egy nagyon önbizalomhianyos korszakomon.. mert hát a srác akivel testzettünk egymasnak,beleszeretett masba,és az önbizalmam 0-ra csökkent...ne gondolj arra,h ő ertekesebb nálad! tudd,hogy te nagyon szép vagy,reggelente mosakodas utan,karikas szemekkel is mosolyogj vissza a tükörre,és mondd,h ez igen!:D
remelem lassan sikerülni fog elfelejteni ezt a godzillat:DD
:))
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:35 személyszerint rá gondoltam, de te is nagyon kedves vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!