Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi akiért megőrülök nem hiszi el hogy tényleg szeretem, mit tegyek?
Szerelmes vagyok életemben talán először igazán 22 éves csaj létemre. Az a gond hogy a pasi aki amúgy 26 nem hiszi el hogy én tényleg szivből szeretem. Nem mer nekem udvarolni, fél tőlem...Mindig azt mondja hogy az lehetetlen hogy én őt igazán szeressem mert hogy túl jó csaj vagyok hozzáképest, meg hogy ha összejönnénk is engem majd biztos elhóditana egy jobb pasi idővel és hogy nem akar szenvedni. Meg hogy neki nincs menő kocsija, lakása-szüleivel él stb...DE egy borzasztóan, kedves. aranyos figyelmes pasi akit évek óta ismerek de csak most ekrültünk közelebb. Volt csók többször is de aztán mindig elnézést kér és kb egy hete arra kért hogy hagyjam békén és keressek magamhoz illő társat.:(
Nagyon szomorú vagyok....Igaz hogy nem egy Brad Pitt, de helyes fickó, csak nincs önbizalma, és okos, meg figyelmes, mindig számithattam rá. Zavarja az is hogy szemüveges..pedig tök jól áll neki...
Van egy barátnőm....ellentétem ő is...mármint kűlsőleg de ettől függetlenül egy nagyon értékes ember, és tegnap azzal állt elő hogy látja nhogy már kevesett találkozom ezzel a bizonyos fiuval és hogy neki meg nagyon bejön és hogy nem lenne-e gond ha ráhajtana...Erre ma jövök ki egy boltból és azt látom hogy együtt sétálgatnak. Odamentem hozzájuk és látom a pasin hogy nem kell neki a barátnőm de fél tőlem....MIt tehetnék????Aztán később irt egy smst, hogy neharagudjak de szeretné megszeretni a barátnőmet annak ellenére hogy engem mindig jobban kedvelt és hogy hagyjam őt boldognak lenni.
MIt tegyek megőrülök!!!!!22L
Ha szereted elengeded, jó ez kimeritett duma, DE: ha ennyire fél tőled változni nem fog. Meg kell értened hogy van ami szép és jó de nem összeillő. Te sajnos hiába szereted szivedből ha ő nem képes ezt olyan szinten elfogadni , hogy a kapcsolat kialakuljon. Megpróbálhatod még de én személy szerint nem hiszem hogy a srác megváltozik.
sok szerencsét
hasonló helyzetben járok:D csak itt én vagyok a pasi:D
ha eredményt szeretnél akkor neked kell lépni, menj oda hozzá, de legalább kettesben legyetek és mond el neki hogy mit érzel, valószínű hogy ő is ezt érzi feléd
sok sikert;)
Nagyon arik vagytok....
Hm h lekoptatana?De akkor én ugy gondolom megmondaná, vagy mégsem?
Hát hagyd hogy boldog legyen!!! Tudom hogy nehéz, de vedd úgy hogyha tényleg akarna téged, akkor nem a barátnőddel "próbálkozna" hanem veled!!!
De a másik lehetőség: alázkodj meg, sírj, és mondd neki hogy imádod, szereted, talán akkor elhiszi neked!!!
De ha van benned büszkeség akkor ezt nem teszed! A döntést rádbízom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!