Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasi akiért megőrülök nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi akiért megőrülök nem hiszi el hogy tényleg szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok életemben talán először igazán 22 éves csaj létemre. Az a gond hogy a pasi aki amúgy 26 nem hiszi el hogy én tényleg szivből szeretem. Nem mer nekem udvarolni, fél tőlem...Mindig azt mondja hogy az lehetetlen hogy én őt igazán szeressem mert hogy túl jó csaj vagyok hozzáképest, meg hogy ha összejönnénk is engem majd biztos elhóditana egy jobb pasi idővel és hogy nem akar szenvedni. Meg hogy neki nincs menő kocsija, lakása-szüleivel él stb...DE egy borzasztóan, kedves. aranyos figyelmes pasi akit évek óta ismerek de csak most ekrültünk közelebb. Volt csók többször is de aztán mindig elnézést kér és kb egy hete arra kért hogy hagyjam békén és keressek magamhoz illő társat.:(

Nagyon szomorú vagyok....Igaz hogy nem egy Brad Pitt, de helyes fickó, csak nincs önbizalma, és okos, meg figyelmes, mindig számithattam rá. Zavarja az is hogy szemüveges..pedig tök jól áll neki...

Van egy barátnőm....ellentétem ő is...mármint kűlsőleg de ettől függetlenül egy nagyon értékes ember, és tegnap azzal állt elő hogy látja nhogy már kevesett találkozom ezzel a bizonyos fiuval és hogy neki meg nagyon bejön és hogy nem lenne-e gond ha ráhajtana...Erre ma jövök ki egy boltból és azt látom hogy együtt sétálgatnak. Odamentem hozzájuk és látom a pasin hogy nem kell neki a barátnőm de fél tőlem....MIt tehetnék????Aztán később irt egy smst, hogy neharagudjak de szeretné megszeretni a barátnőmet annak ellenére hogy engem mindig jobban kedvelt és hogy hagyjam őt boldognak lenni.

MIt tegyek megőrülök!!!!!22L

2009. nov. 9. 21:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
hát ha azt mondta h túl jó vagy neki, akkor nem azt mondta hogy nem tetszel neki hanem h ő a béna...
2009. nov. 9. 21:19
 12/22 Andrewka ***** válasza:
100%
Szerintem egy próbát még megér. Mondd el neki mit érzel. Légy őszinte és szókimondó, ne szűkszavú. Csak nyerhetsz vele ha megpróbálod.
2009. nov. 9. 21:22
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor köztetek valami kommunikációs zavar lehet...
2009. nov. 9. 21:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? És a pasi? És a barátnőd? Járnál velem? Aranyosnak tűnsz :P
2009. nov. 9. 23:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Nos, részben igaza van a srácnak, de ez óriási általánosítás, a jellemének ismerete nélkül. A lényeg, hogy az esetek többsége amellett szól, hogy a fiatal, helyüket kereső lányok olyanok, mint macskának a forró kása: kerülgetni lehet. Kivétel ugye szabályt erősít.

Másfelől ott van az önbizalom hiánya, meg a tapasztalaté, hogy ő téged nem tudna megtartani. Nem fogta fel, hogy más sem, legalábbis nem úgy, ahogy elképzeli. Egy nőt nem kell megtartani, meg fordítva sem: a lényeg, hogy a személyiségek fejlődjenek, fenntartva egymás felé az érdeklődést + tisztelet, megbecsülés, közös célok. Sajnos minderre, hogy ő tulajdonképp nem is olyan szerencsétlen, esetleg csak 1-2 laposabb, de önbizalomépítő kapcsolat után jönne rá, esetleg akkor, amikor te már megtaláltad valaki más személyében a 'későbbi őt'. Meg amúgy se célod, hogy más csajokkal nézegesd őt.

Oda kell állni, ha jutottál oda, szépen megcsókolni, stb, ahogy tennéd , mindezt a nyílt utcán számodra megengedhető mértékig, megmondani, hogy ez neked járt még, ő pedig nagyon gyorsan gondolja végig, hogy le akar-e mondani arról ami az övé lehetne, mondván, hogy úgysem maradnál meg, és akar-e úgy tovább élni, hogy adott volt a neki tetsző nő és elküldte. De ennél tovább nem mennék, sőt, innentől hátat, mert csak rommá alázod magad további lépésekkel, meg a lelki egyensúlyod billented ki még jobban. Holott ha ő nem, más biztosan akad, még ha viszonylag kevés is a kultúrabb ember.

2009. nov. 10. 09:25
 16/22 A kérdező kommentje:
Ngyon tetszett az utolsó válaszóló véleménye!KÖszi, azt hiszem ezt ma kipróbálom!:)Lesz ami lesz!
2009. nov. 10. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia. Én is ezt éreztem a barátnőm mellett mint a srác melletted. Főleg azért mert én akármilyen figyelmes voltam azért szóban is elmondtam hogy mit érzek. Barátnőm is figyelmes volt viszont ritkán mondta el hogy mit érez. Ez azért lenne fontos mert van amikor nem tudjuk megölelni egymást és hasonlók a távolság miatt, vagy mert nem tudunk találkozni. Szerintem ha egy beszélgetés folyamán ezt leírnád neki is mint amit itt leírtál a legelején, hogy mit és hogyan szeretsz benne akkor lehet hogy megjönne az önbizalma. Lehet hogy ezt nem tudja és fogalma sincs róla hogy mennyire kötődsz hozzá. Azt hiszi hogy csak felszedted mert nincs más de ahhoz túl csinos vagy hogy ' igaz légy ' :) Ezért fél hogy nem elég neked. Én akkor éreztem ezt amikor a barátnőm szinte állandóan csak jó emlékekkel jött a volt pasijaival kapcsolatban. El sem tudtam képzelni, hogy miért szakítottak és teljesen megijesztett hogy mi van, ha még érez valamit irántuk. Mondd el neki is amit itt, lehet hogy csak ez kell!! Más pasikról soha ne beszélj magadtól csak ha szóba jön :$
2009. nov. 10. 13:28
 18/22 A kérdező kommentje:

Most értem haza:(

Mondtam neki hogy munka után találkozzunk még utoljára, mert szeretnék neki mondani valamit.Megvárt, és sétáltunk egyet, de nem igazán hagyta hogy elhőzzom azt hogy mit is érzek...mindig elterelte a szót és aztán erőt vettem magamon és megcsókoltam. Tényleg egy nyilvános heyl volt ....de olyan lényegtelen hiszen enkem bejön a srác és szóval visszacsókolt de azt mondta eddig is tudta hogy az én csókom felejthetetlen lesz számára és ne kell bizonyitanom h szeretem. De értsem meg ez ugysem lenne hosszu távú mert fiatal vagyok blabla és hogy majd úgyis jönne más, ő meg belehalna hogy elveszitett. És hogy ennél jobban már nem akar szeretni, meg ragaszkodni hozám és hogy a barátnőmmel megy este moziba:(

Leültem a parkba..egy órán keresztül csak bőgtem, fogalmam sincs mit csinálhatnék. Úgy látszik bele kell törődnöm hogy elutasitott...de mi van ha soha senki mást nem fogok ennyire szeretni és ő sem?És elveszitjük egymást???:(

2009. nov. 10. 16:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez egy hülye!!! Már ne haragudj!! Akkor nem tehetsz mást felejtsd el! Majd rájön mit veszített, de akkora már neked nem fog kelleni és akkor majd ő fog órákat bőgni utánad. Az ilyen meg is érdemli!!!

Na fel is idegesítettem magam, hogy hogy lehet valaki ennyire hülye! (mármint a fiú)

2009. nov. 10. 19:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez az illető tényleg nem komplet... bocsánat.
2009. nov. 11. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!