Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasi akiért megőrülök nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasi akiért megőrülök nem hiszi el hogy tényleg szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok életemben talán először igazán 22 éves csaj létemre. Az a gond hogy a pasi aki amúgy 26 nem hiszi el hogy én tényleg szivből szeretem. Nem mer nekem udvarolni, fél tőlem...Mindig azt mondja hogy az lehetetlen hogy én őt igazán szeressem mert hogy túl jó csaj vagyok hozzáképest, meg hogy ha összejönnénk is engem majd biztos elhóditana egy jobb pasi idővel és hogy nem akar szenvedni. Meg hogy neki nincs menő kocsija, lakása-szüleivel él stb...DE egy borzasztóan, kedves. aranyos figyelmes pasi akit évek óta ismerek de csak most ekrültünk közelebb. Volt csók többször is de aztán mindig elnézést kér és kb egy hete arra kért hogy hagyjam békén és keressek magamhoz illő társat.:(

Nagyon szomorú vagyok....Igaz hogy nem egy Brad Pitt, de helyes fickó, csak nincs önbizalma, és okos, meg figyelmes, mindig számithattam rá. Zavarja az is hogy szemüveges..pedig tök jól áll neki...

Van egy barátnőm....ellentétem ő is...mármint kűlsőleg de ettől függetlenül egy nagyon értékes ember, és tegnap azzal állt elő hogy látja nhogy már kevesett találkozom ezzel a bizonyos fiuval és hogy neki meg nagyon bejön és hogy nem lenne-e gond ha ráhajtana...Erre ma jövök ki egy boltból és azt látom hogy együtt sétálgatnak. Odamentem hozzájuk és látom a pasin hogy nem kell neki a barátnőm de fél tőlem....MIt tehetnék????Aztán később irt egy smst, hogy neharagudjak de szeretné megszeretni a barátnőmet annak ellenére hogy engem mindig jobban kedvelt és hogy hagyjam őt boldognak lenni.

MIt tegyek megőrülök!!!!!22L

2009. nov. 9. 21:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Húú wazze.

pancser a csávó!

Honnan tudja, hogy ez fog történni, ha meg sem próbálja?!

Látnok?!

Ne szomorkodj! Leszel még szerelmes...Nyugi

2009. nov. 12. 16:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Remélem már nem bánt a dolog annyira.

A válasz sajnos nagyon egyszerű, hagyd békén.

Ő NEM ÉRZI SIKERES FÉRFINE MAGÁT MELLETTED, mert túl szép vagy, valószínűleg anyagilag is jobban állsz nála, lehet hogy okosabbnak is tart magánál.. bármi. Ezt meg is mondta. Ettől függetlenül vonzónak tart, de ez kevés egy kapcsolathoz. A barátnődet meg lehet hogy alkalmasabbnak tartja, mert kevésbé szép, de biztos kedves, lehet hogy szegényebb, vagy nem iskolázott annyira, nem tudom, te ismered a résztvevőket.

Nekem is volt ilyen kapcsolatom, ahol 3 hónap után én szakítottam, mert annyira bántották a fiút a hasonló körülmények, pedig ő is oda volt értem egyébként, de nem tudta a kisebbségi érzését levetkőzni. Ezen te nem tudsz változtatni, ha megfeszülsz akkor se. Sajnos. Nem hiszem hogy lerázó szövegnek akarta ezt mondani, szerintem tényleg azt érzi amit mondott.

Tedd magad túl rajta, és szurkolj, hogy a barátnődnek sikerüljön, és nemsokára találsz másik pasit, aki viszont tényleg boldoggá akar tenni téged :) Aztán majd azt fogod gondolni, hogy mi a túrót ettél ezen a srácon, mikor annyira béna, hogy nem mert veled járni.

31/N

2009. nov. 12. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!