Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanar-diak szerelem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 23:26
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
köszike
2010. jún. 7. 12:41
 42/53 anonim ***** válasza:
h kezdeményezzek a tanáromnál?
2010. jún. 10. 21:30
 43/53 anonim ***** válasza:

én egyszer már írtam ide.hogy 20 év van köztünk.na elkezdtünk sms-ezni elég durván-napi akár 10is.ami kidrult,mert már tobbet akart a titkos kpcs.nál,képeket kuldott magárol meg mindenféle +18 akat kuldott nekem.15 vaok.ez kiderult,hát igazgató,kirúgás,börtön,rendorség stb. aztán rájottem hogy csak le akart fekudni velem,de az a tanár ilyen.pedofil.álandóan ehhez hasonló ugyei voltak,amit a diri eddig sikeresen titkolt,csak hogy a pedonak legyen állása,mert hát gyerek is van már....

asszem ,,roviden,, ennyi,jah és hogy szenvedek miatta,mert hihetetlen,de én tényleg szeretem-ezt mondtam is neki....

2010. jún. 26. 09:09
 44/53 anonim válasza:
sztem én is szerelmes vok az egyikbe mit csináljak, hogy kezdeményezzek SOS!!!
2010. szept. 3. 13:02
 45/53 anonim ***** válasza:
Felejtsd el! Egy kigyógyult lány mondja. Nem éri meg.
2010. szept. 4. 18:57
 46/53 anonim válasza:
100%

De megéri:

a szerelem az szerelem:)

2010. szept. 28. 19:09
 47/53 anonim ***** válasza:
100%
az utolsó válasz nagyon igaz sajnos :(
2010. okt. 1. 21:16
 48/53 anonim válasza:
100%
Szerintem mondd el neki. Én elmondtam, nem volt semmi közöttünk, de volt csodás kb 2 hónapom. Beszélgettünk, találkoztunk...Jobban vágyok rá, mint valaha. De még így is többet kaptam, mint valaha reméltem... Nem bántam meg.
2010. okt. 21. 08:55
 49/53 anonim ***** válasza:
Hmm.. hát igen érdekes. Kíváncsi vagyok azóta mi történt, hogy sikerült-e a dolog. Dettó ebben a helyzetben vagyok csak én vagyok a diák. 7 év van köztünk, másfél éve tart ez az egész. De én már feladtam. Csak jönne már el a felejtés.. :S De nem akar :(
2010. nov. 19. 17:55
 50/53 anonim válasza:
sziasztok én is ilyen helyzetben vagyok csak nállam egy kicsit bagyobb a kór különbség :S 26 év de nem tom mi legyen és abba se vagyok biztos hogy célzásoknak vegyem azokat amikető küld mert végülis nem olyan egyértelmű és mig csak kilencedikes vagyok ő is most jött várjak még egypár évet??amíg legaláb 10-11 -ikes leszek??
2011. jan. 7. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!