Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanar-diak szerelem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 23:26
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
79%
inkabb NE!!!!
2009. márc. 7. 23:27
 2/53 anonim ***** válasza:
81%

Ez attól is fugg, hogy hány éves a diák és hány éves a tanár. De amúgy ezt a dolgot egyébként is jobb titokban tartani, mert ha elterjed a pletyka akkor a tanár állása is bánhatja.

Princess

2009. márc. 7. 23:28
 3/53 anonim ***** válasza:
100%

vagy meg kell várni, míg a diák végez, vagy átmegy másik iskolába. Addig mindenképp jobb, ha négyszemközt és négyfalközt marad.

Fősulinkon egyik tanár egy olyan lányt vett el feleségül, akit korábban ugyanott tanított. A lány elballagott, és nem sokkal rá összeházasodtak, addig nem is volt egyértelmű a szitu. :)

2009. márc. 7. 23:34
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ. Pl középsuliban még inkább ne! Egyetemen már más a helyzet...
2009. márc. 7. 23:42
 5/53 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?? és a tanárod mennyi??
2009. márc. 8. 08:11
 6/53 anonim ***** válasza:
Veszélyes... Mondjuk fősulin egyik tanáromnak egy volt diákja a felesége és van is már pár gyerekük.
2009. márc. 8. 08:52
 7/53 A kérdező kommentje:
En egy tanar vagyok. Nem a diak. Szoval 11 ev van kozottunk. Ugy veszem eszre, hogy bejovok neki, es nekem is o. Okos, talpraesett, kedves, szereny, minden megvan benne ami kell. Tudom nem szep tolem, hogy ilyenekre gondolok, de nemtudom kivernia fejembol...:( Es olvastam par kerdest, amit mintha o tett volna fel velem kapcsolatban.
2009. márc. 8. 09:08
 8/53 anonim ***** válasza:
81%
Én is tanár vagyok. Kérlek higyj nekem, nem éri meg:( Nagyon megégetheted magad. Lehet, nyersz egy szerelmet- ami nem biztos, hogy tartós lesz- de veszíthetsz egy állást. Most pedig őrült nehéz pedagógusként elhelyezkedni;főleg ha "folt" van a múltadban.De ha nincs akkora hivatástudatod, és el tudod képzelni magad másik szakmában, akkor azt mondom vágj bele! Nálam is hasonló szitu volt anno, de én összeroppanék ha nem taníthatnék, ezért a józan ész győzött:) És rájöttem, hogy a kartársak közt is van kedves, szerény, okos illető, akiben minden együtt van; lassan 2 éve elválaszthatatlanok vagyunk :)
2009. márc. 8. 09:17
 9/53 anonim ***** válasza:
78%
Ja és még annyit hozzáfűznék, hogy a kollégával hónapokig titkoltuk a kapcsolatunkat, aztán mégis kiderült és elindult a "jóindulatú" pletyka áradat,ami miatt majdnem szétmentünk:(Pedig mi felnőtt emberek vagyunk és mégis kikezdték a kapcsolatunkat.Mi lett volna ha diákkal kavarok? :O De ma már totál hidegen hagynak ezek a "vélemények":)
2009. márc. 8. 09:32
 10/53 anonim ***** válasza:
100%
milyen tanár vagy?
2009. márc. 8. 10:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!