Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanar-diak szerelem?
Nekem is volt. ismátlem VOLT
De nem próbáld ki.
Ki akartak rúgni a suliból, mindenki erről beszélt, én voltam 16 ő pedig 24.
akkor kezdett tantani.
Az utolsóhoz hozzáfűzve: a kommentedből az jön le, hogy szerinted neki az a lényeg, hogy egy kiskorú, vagy legalábbis nagyon fiatal lánnyal kavarjon. A szavaidból süt, hogy pedofilnak gondolod a kérdezőt. Pedig ez nem ennyire egyszerű. Igenis alakulhat ki komoly szerelem egy ilye tanár-diák kapcsolatból, persze ezzel nem azt mondom, hogy ez etikus, vagy üdvözítő.
Amúgy az voltam, aki arra kértem a kérdezőt, hogy vigyázzon a lány érzéseire. Még mindig tapasztalatból beszélek.
diak vagyok, és szeretem a tanaromat, aki szerintem szinten szeret engem... nem alszom miatta, barmit megtennek, ha biztosan tudnam, h o is hasonloan erez.
szerintem, ha nem tudod kiverni a fejedbol, akkor lepned kell, mert az eselyt meg kell adni!
csak megbannad, ha meg sem probalod
...sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!